Lifestyle

ASTRO PONEDELJAK: Ovnovi danas ćete doživeti veliku podršku od onih s kojima budete stupili u kontakt, Strelčevi promene koje pokušavate da sprovedete idu sporije nego što biste želeli …

Ovo su astrološke prognoze za početak nedelje.

OVAN

Danas ćete doživeti veliku podršku od onih s kojima budete stupili u kontakt. Vaš pristup će biti pravilan i ljudi će rado prihvatiti vaše ideje i vođstvo. Ovo je savršen dan za upoznavanje neke posebne osobe koja će vas osvojiti čim je vidite. Možda ćete čak već danas uspeti dogovoriti sastanak s njom.

BIK

Osećate da vam još malo nedostaje da postignete važan dogovor, i danas ćete usmeriti svoje napore na njegovu realizaciju. Možda će se pojaviti neočekivan trošak koji će vam na trenutak pokvariti raspoloženje. No, u drugom delu dana, kad vas očekuje susret s voljenom osobom, vratićete se u svoj optimistički fazon.

BLIZANCI

Danas vas očekuje mnogo obaveza, i pitanje je kako ćete sve to postići. Ne dozvolite sebi da se izgubite u gomili obaveza i obavezno se setite sastanka s voljenom osobom, jer biste joj inače mogli zameriti.

RAK

Dobili ste manje nego očekivanu podršku od kolega ili poslovnih partnera, i jasno vam je da ćete veći deo tereta morati sami poneti. To će vas prilično iscrpeti, i pitanje je hoćete li se kasnije osećati dovoljno dobro da se vidite s emotivnim partnerom.

LAV

Dobre vesti su vas prilično obradovale, a mogle bi se odnositi na poslovni i finansijski segment. Za neke, ovo bi mogli biti čak i vesti o novom zaposlenju ili promeni ugovora o radu. Takođe, osećate jaku privlačnost prema osobi koju ste tek upoznali.

DEVICA

Nestrpljivo čekate vesti o pokretanju novog posla ili projekta, i osećate se napeto. Ako budete uspešno realizovali ove planove, možete očekivati povećan priliv sredstava. Moguće su manje nesuglasice u odnosu s voljenom osobom, naročito ako ste u braku.

VAGA

Sredinom dana moguće je kratkotrajno nesporazumevanje ili razmimoilaženje sa nadređenima. Međutim, svesni ste da su vaše namere bile iskrene i ne opterećujete se previše time. Raduje vas što neko reaguje na vas na otvoren način, i uživate u trenucima flertovanja.

ŠKORPIJA

Nema razloga da se ustručavate ili budete nesigurni. Danas je dan kada vaša inicijativa dolazi do izražaja, i možete lako pokrenuti stvari u željenom pravcu. Razgovor sa osobom koja vam je emotivno važna je na vidiku, i osećate kako joj se sve više približavate.

STRELAC

Promene koje pokušavate da sprovedete idu sporije nego što biste želeli, i komunikacija sa saradnicima može biti otežana. S obzirom na umor i iscrpljenost, verovatno ćete poželeti provesti mirno popodne sa svojim partnerom.

JARAC

Iako se možda teško sporazumevate sa nekim, nemojte dozvoliti da vas to obeshrabri. Nastavite svojim tempom i putem koji ste zacrtali. Potrebna vam je podrška voljene osobe i želite da vam se posveti, iako možda nećete moći provesti toliko vremena zajedno koliko biste želeli.

VODOLIJA

Danas je savršen dan za završavanje svih planiranih obaveza. Sve će ići glatko, a okolnosti će biti na vašoj strani, pa iskoristite priliku da privedete kraju teže zadatke. Osećate se veoma zadovoljno postignutim. Vaš odnos sa voljenom osobom je harmoničan, a slobodnima se otvara mogućnost novih poznanstava.

RIBE

Moguće je da ćete morati prilagoditi svoje planove kako biste se uklopili sa drugima i završili poslove ili obaveze koje ste nameravali. Iako očekujete podršku od nekih ljudi, danas ćete se morati osloniti samo na sebe. Osećate emotivnu distancu i skloni ste povlačenju.

Izvor:prva.rs

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button