Lifestyle

NAREDNE SEDMICE: Bikovi prvo razmislite o svojim osećanjima i potrebama kako biste znali šta tačno želite u svom životu, Vodolije verovatno imate više rivala i neprijatelja nego što pretpostavljate….

Kakvi će biti izgledi za ljubav, posao i zdravlje od ponedeljka, 6. novembra do nedelje 12. novembra 2023. godine?

OVAN

Posao: U ovom periodu ćete imati priliku za pregovore oko potencijalnog novog posla sa osobom sklonoj rizicima i spremnom za zajednički poduhvat u novom poslovnom području. Finansijska situacija se postepeno poboljšava.

Ljubav: Nemojte previše da analizirate situaciju jer to može dovesti do negativnih zaključaka, osim ako ste u vezi sa Škorpijom ili nekim Jarčevima.

Zdravlje: Razmotrite promenu ishrane kako biste poboljšali svoje zdravlje.

BIK

Posao: Osećate se inspirisani u društvu osobe koja vas motiviše da sledite svoje ambicije i pruži podršku u rešavanju problema.

Ljubav: Ako vas već dugo vreme opseda misao o osobi koju biste želeli da bolje upoznate, nema potrebe da oklevate. Međutim, ako ste u stabilnoj vezi ili braku, a i dalje sanjarite o nekom drugom, prvo razmislite o svojim osećanjima i potrebama kako biste znali šta tačno želite u svom životu.

Zdravlje: Budite posebno pažljivi u saobraćaju kako biste izbegli potencijalne rizike.

BLIZANCI

Posao: Maštate o mnogim mogućnostima, ali važno je da budete realni u svojim planovima, posebno ako se radi o pokretanju privatnog posla.

Ljubav: Savijate se pod teretom svojih želja i planova, a zaboravljate da pažljivo saslušate partnerove potrebe i želje.

Zdravlje: Razmotrite smanjenje unosa alkohola kako biste poboljšali svoje opšte zdravstveno stanje.

RAK

Posao: Nova sedmica pruža vam priliku da izvučete maksimum iz pomalo neizvesne situacije kroz saradnju sa strancima.

Ljubav: Otvoreni ste za susret sa osobom koju dugo niste videli, a osjećate snažno privlačenje prema njoj. Ako ste slobodni, mogli biste upoznati nekoga ko se bavi privatnim biznisom, radi u inostranstvu ili često putuje, te bi mogao poželjeti da uđe u vezu s vama.

Zdravlje: Povećajte pažnju na cesti kako biste izbjegli nezgode.

LAV

Posao: Sa uzbuđenjem ćete prihvatiti nove poslovne ponude. Vaš znak ima velike šanse za napredak u karijeri i pozitivnu transformaciju.

Ljubav: Uspešno ostvarujete mnogo toga što je u vašem interesu i vjerovatno ćete organizovati svoj život tako da budete prvenstveno zadovoljni.

Zdravlje: Vaše zdravlje je u dobrom stanju.

DEVICA

Posao: Ako se bavite ekonomijom, budite pažljivi kada je dokumentacija u pitanju, jer ove nedelje postoji mogućnost da vam nešto važno promakne.

Ljubav: Bez obzira na vaš trenutni emotivni status, u ovom periodu ćete se možda osećati usamljeno. Imate snažnu potrebu da organizujete svoj privatni život tako da imate dovoljno vremena za viđanje sa voljenima.

Zdravlje: Budite oprezni kod kuće kako biste izbjegli povrede.

VAGA

Posao: Možda osećate pritisak da se pridržavate saveta drugih, iako se možda ne slažete s njima. Važno je da donosite odluke koje su za vas najbolje.

Ljubav: Ako nemate tajnu simpatiju, verovatno se mučite s mislima o prošlim vezama i propuštenim prilikama. Nemojte se truditi da popravljate stvari ako nema naznaka s druge strane da je to međusobno interesantno.

Zdravlje: Budite oprezni kako ne biste doživeli povredu.

ŠKORPIJA

Posao: Trenutno se suočavate s ozbiljnom konkurencijom koja je jača nego što možda mislite. U ovom periodu, vaše veštine ubedljivosti neće biti ključne. Postoji mogućnost za značajne dobitke u privatnom poslu, posebno kroz saradnju sa stranim partnerima.

Ljubav: Ako ste već dugo u vezi ili braku, moguće je da postoji mnogo nesporazuma koji se ne primećuju. Vaše dobre namere možda nisu vidljive drugima. Bilo bi korisno da se pozabavite komunikacijom i razjašnjavanjem stvari.

Zdravlje :Trenutno uživate u dobrom zdravlju.

STRELAC

Posao: Postoji mogućnost uvećanja prihoda preko rada sa strancima, ali nemojte zaključivati ugovore bez preke potrebe. Iako imate mnogo planova u vezi sa novim poslovima i želju da proširite delokrug rada, bilo bi dobro da razmislite pre nego što se uključite u bilo šta.

Ljubav: Osećate se dobro u društvu moćnih i uticajnih osoba koje pokazuju otvorenu želju da budu sa vama. Moguća nova romansa.

Zdravlje: Smanjite obroke.

JARAC

Posao: Uvereni ste da znate šta radite i ne dozvoljavate bilo kome da utiče na vaše mišljenje. Nemojte dozvoliti jednom Biku ili Raku da vas pokoleba u vezi sa vašim planovima koji se odnose na inostranstvo.

Ljubav: Opsednuti ste razmišljanjima o nekome koga ste najverovatnije upoznali negde na putu. Dobro se slažete sa osobama koje imaju veliko razumevanje za vašu karijeru i koje su spremne da vam pomognu da ostvarite svoje planove.

Zdravlje: Povremeno neraspoloženje.

VODOLIJA

Posao: Verovatno imate više rivala i neprijatelja nego što pretpostavljate. Ne ulazite u posao sa onima koje dobro ne poznajete. Tokom ovog perioda očekuju vas veliki dobici u igrama na sreću.

Ljubav: Verujete da možete da ubedite osobu koja vam je draga da prihvati neki vaš predlog za zajedničko putovanje, moguće u inostranstvo.

Zdravlje: Dobro se osećate.

RIBE

Posao: Nova sedmica doneće razgovore u domu o nečemu što vam može biti veoma bitno, bilo da se radi o nekretninama ili o nekom novom poslu u koji bi bila uključena cela porodica.

Ljubav: Tokom ovog perioda bićete skloniji flertu, posebno na nekom putovanju u inostranstvu. Moguć je susret sa nekadašnjom simpatijom.

Zdravlje: Dobro.

Izvor:luftika.rs

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button