Lifestyle

ASTRO UTORAK: Rakovi ne brinite previše ako vam nadređeni danas skrene pažnju na neku grešku koju ste napravili, Ribe nezadovoljni ste ljubavnim životom, što postaje primetno….

Kome će danas sreća osmehnuti finansijski, a kome će veče doneti radost u društvu partnera i prijatelja, otkrivamo vam prema astrološkim uticajima!

OVAN

Opustite se i prepustite se svojim poslovnim planovima. Situacija se odvija u pozitivnom smeru, iako možda malo sporijim tempom nego što biste želeli. Na kraju dana, uspećete da ostvarite svoje ciljeve. Takođe, primetićete da je jedna osoba koja je poslovno povezana s vama veoma predana vašem uspehu.

BIK

Osećate da su se promene već dogodile. Svesni ste da ima još puno posla da biste ostvarili sve svoje planove, ali radite s većom energijom i entuzijazmom. Voljena osoba vas danas može prijatno iznenaditi. Budite spremni da joj uzvratite na isti način.

BLIZANCI

Vaš fokus danas je na finansijskom aspektu života. Moguće je da očekujete neki priliv novca, iako postoji mala verovatnoća da će se to dogoditi baš danas. U novom poznanstvu, komunikacija se brzo razvija, i zadovoljni ste smerom u kojem stvari idu.

RAK

Ne brinite previše ako vam nadređeni danas skrene pažnju na neku grešku koju ste napravili. Posmatrajte to kao konstruktivnu kritiku i priliku da naučite i ispravite grešku. Prisustvo i pažnja voljene osobe ili mali flert s kolegom mogu vam popraviti raspoloženje.

LAV

Preterano razmišljanje o jednom dogovoru vas može opteretiti. Umesto toga, pustite stvari da teku prirodno i spontano. Briga oko postupka osobe koja vam se dopada može poremetiti vašu sliku o njoj. Dajte joj priliku da vas iznenadi na pozitivan način.

DEVICA

Danas ste razdvojeni između mnogih obaveza. Poslovne dužnosti mogu zauzeti veći deo vašeg vremena, ali na kraju ćete biti zadovoljni rezultatima. Susret s osobom koju niste videli dugo možda neće ispunjavati sva vaša očekivanja. Pripadnicima znaka Device danas je moguć flert na poslu, pa čak i ulazak u avanturu.

VAGA

Vašom inicijativom i predanim radom pokrećete jedan zastoj u dogovoru koji već neko vreme stagnira. Vaše ideje su trenutno veoma vredne, pa skrenite pažnju nadređenima na njih. Primetit ćete da se određena osoba dosta trudi oko vas i pokušava vas osvojiti.

ŠKORPIJA

Iako niste planirali završiti neke poslove danas, situacija će vas naterati da se posvetite upravo tome. Takođe, finansijski aspekt je povoljan, pa su mogući neočekivani prilivi. Posvećeni ste svojoj voljenoj osobi i pružate joj punu pažnju, što donosi emocionalno zadovoljstvo i strast.

STRELAC

Moguć je nesklad između vaših planova i stvarnosti. To vas može uznemiriti čak i ako je reč o manjim troškovima ili neočekivanim izdacima za kuću. Budite pažljivi u odnosima s voljenom osobom, jer možete reagovati prenagljeno, iako nije bilo loših namera s njene strane.

JARAC

Danas ćete morati da se posvetite ličnim prioritetima, i to može učiniti teškim obavljanje svih vaših obaveza. Postoji mogućnost grešaka i kritika od strane starijeg kolege. Iako vam neko jasno iskazuje naklonost, oklevate da napravite konkretan korak.

VODOLIJA

Izgleda da su vaše kolege danas više skloni praznim rečima nego delima, jer kada vam zatreba konkretna pomoć, čini se da nestaju. Dok neka osoba iskazuje interesovanje za vas, teško vam je proceniti da li je to samo ljubaznost ili stvarna emotivna zainteresovanost.

RIBE

Vaše misli danas su obuzete emotivnim aspektima, što može otežati doprinos u poslovnom segmentu. Budite oprezni da ne propustite važne stvari koje bi vam saradnici mogli zameriti. Možda ste nezadovoljni ljubavnim životom, što postaje primetno.

Izvor:prva.rs

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button