Lifestyle

Vreme je da okrenete novi list u ljubavi, 4 znaka za koje će novembar 2023. doneti raskide…

Iako neki možda ne žele da završe svoju ljubavnu priču, sada je neophodno da se suoče s tim. Ova promena je neizbežna, a jedini način da krenu prema novim iskustvima je da se oslobode prošlih odnosa.

Ovan

Niste planirali okončati vezu, ali više nemate entuzijazam za nastavak. Ono što do sada nije uspelo jasno pokazuje da neće uspeti, a vi ste spremni da se prepustite toj činjenici. Pokušali ste, kao i vaš partner, i sada je vreme da prepoznate da nema smisla dalje pokušavati. Želite da novembar protekne bez stresa, jer verujete da ste imali dovoljno problema.

Vaša težnja je oslobađanje od stresa i opuštanje, a tokom ovog meseca shvatate da je jedina stvar koja vas sprečava da budete mirni vaša veza. Zato će Ovnovi vratiti red u svoj život. Postaćete praktičniji i pragmatičniji, iako to možda nije uobičajeno za vas. Kada je u pitanju osećaj dobrobiti, učinićete sve što je potrebno. Dan za promene za vas je 4. novembar.

Škorpija

Ono što vas muči ovog meseca je osećaj hitnosti, kao da morate postići nešto odmah, a to se jednostavno ne dešava. Iako ovo možda nije povezano s vašim ljubavnim životom, uticaće na njega.

Zato vam je sada potrebna promena, a jedini način da stvorite nešto novo je da se oslobodite prošlih stvari. I dok ne želite da razmišljate o partneru kao “prošlom”, počinjete da ga povezujete s prošlim događajima i načinom života. Rešavate se te prošlosti i okončavate vezu. Ne vidite budućnost s njim. Otkrivate da više ne možete da podnesete tuđe laži.

Već početkom meseca, 6. novembra, dobićete na samopouzdanju, što će vam pomoći da se nosite s raskidom ili promenom u odnosu.

Jarac

Prekid veze je poslednja stvar koju ste želeli preduzeti, ali se sada odlučujete na taj korak. Iako ga niste želeli s obzirom na kraj godine, raskid postaje neizbežan. Znate da možete podneti tu odluku i da odlaganje ne donosi ništa dobro. Osećate da više niste kompatibilni u svim ključnim aspektima odnosa.

S obzirom na to da se ništa nije promenilo kad je došao novembar, Jarci su spremni da okončaju tu vezu. To će biti teško, ali ispravno. Dan za promene je 10. novembar.

Vodolija

Tokom novembra 2023, imate priliku da odete u bilo kom smeru, uključujući i ostanak s osobom kojoj niste zadovoljni, ili raskid te veze kako biste započeli mesec sa svežim početkom. Iako niste ljubitelj promena, nesrećni ste i shvatate da će ta nesreća samo postati jača.
Zato, iako vam promene ne prijaju, povremeno ste skloni radikalnim potezima i odlučujete da je vreme za raskid veze. Iako će biti neugodno, znate da je to ispravan potez. Trebate povratiti svoj razum, a jedini način da to postignete je reći zbogom.

Izvor:luftika.rs

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button