Lifestyle

ASTRO SREDA: Ribe danas ćete lakše nositi sa napornim ljudima u svom okruženju, Rakovi u drugom delu dana, suočićete se sa komplikovanim i napetim situacijama….

Device, sada je savršen trenutak da se posvetite planovima koje ste do sada zapostavljali.

OVAN

Danas ćete osetiti veliku energiju i brzinu u poslovnom segmentu, iskoristite ovaj dan da pokrenete važna pitanja koja su vam jako bitna. Očekujte dobre vesti koje će dodatno podići vaše samopouzdanje. U emotivnim odnosima možete očekivati porast strasti, a neko će pokušati da vas osvoji svojim šarmom.

BIK

Nemojte žuriti sa donošenjem odluka, dajte sebi dovoljno vremena da pažljivo razmotrite sledeće korake. Fokusirajte se na dugoročne, a ne kratkoročne ciljeve i efekte. Što se tiče ljubavi, zadovoljstvo i povezanost sa partnerom će biti u prvom planu, trudićete se da vaša veza postane još dublja.

BLIZANCI

Ujutru će se činiti da lako postižete svoje ciljeve, ali popodne će se pojaviti neočekivane situacije koje vam neće ići na ruku. Očekujte naporan, ali uspešan radni dan. Vaša angažovanost prema voljenoj osobi će biti velika, a veza će se produbiti.

RAK

U drugom delu dana, suočićete se sa komplikovanim i napetim situacijama. Važno je da sačuvate prisebnost kako biste adekvatno odgovorili na sve izazove. Povedite računa da ne postanete nervozni u odnosima sa voljenom osobom, jer i ona nosi svoje brige.

LAV

Danas ćete biti uspešni u organizaciji drugih, dok će vam lično teže ići ostvarivanje vaših ciljeva. Ipak, bićete zadovoljni rezultatima koje postignete. Povremena napetost u komunikaciji i susretima sa voljenom osobom, ali i sa nekim prijateljima, će se smiriti.

DEVICA

Sada je idealno vreme da se posvetite planovima koje ste dosad zapostavljali. Vaše raspoloženje je odlično, što će ubrzati realizaciju vaših planova. Možda niste planirali večernji izlazak, ali nećete moći da odolite pozivu koji će vam stići.

VAGA

Osećate se jako dobro i optimistično u vezi jednog poslovnog dogovora. Iako će nadređeni možda pokušati da se mešaju u vaše planove, ne nervirajte se – sve će se ipak dobro završiti. U kontaktu sa voljenom osobom osećate se odlično.

ŠKORPIJA

Vaši planovi deluju veoma optimistično, ali danas ćete brzo shvatiti da se suočavate s problemima. Čini se da ništa ne ide kako treba i mnogi se postavljaju kao prepreke. Nemojte se previše nervirati; opustite se. Ako ne uspete završiti nešto danas, to će sačekati sutra.

STRELAC

Današnji dan donosi izazove u poslovnom segmentu. Promene u dogovorima sa poslovnim saradnicima mogu vam zadati glavobolje, pa budite spremni na malo napetiju atmosferu. Vaš odnos sa voljenom osobom može biti komplikovan.

JARAC

Jedan od kolega se ponaša neodgovorno i krši dogovore, što usporava vaš rad. Možda ćete neko vreme trpeti njegovo ponašanje, ali na kraju ćete mu morati skrenuti pažnju. Nemojte biti ljubomorni jer vaša voljena osoba zaslužuje vaše poverenje.

VODOLIJA

Neko od vaših kolega vas nervira svojim postupcima. Bez obzira na to što se trudite da mu budete tolerantni zbog mladosti ili nedostatka iskustva, njegovo ponašanje vam ide na živce. Takođe, neko može pokušavati da flertuje sa vama, ali vi niste raspoloženi za komunikaciju. Danas više uživate u svojoj samoći.

RIBE

Osećate se mnogo bolje nego juče, i danas ćete lakše nositi sa napornim ljudima u svom okruženju. Smatrate da ste na pravi način pokazali svoj interes jednoj osobi, iako to može biti samo vaša perspektiva.

Izvor:prva.rs

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button