Lifestyle

ASTRO ČETVRTAK : Vodolije odličan dan za pokretanje promjena koje ste dugo planirali, Blizanci jednu situaciju u poslovnom segmentu doživljavate kao izazov ..

Otkrijte što vam zvijezde danas poručuju!

OVAN

Danas vaše riječi nose veliku težinu i značaj, pa se potrudite predstaviti se na pravi način ljudima s kojima dolazite u kontakt. Vjerujem da ćete u poslovnom segmentu to i postići. Ipak, čini mi se da kada su emocije u pitanju, nećete uspjeti uskladiti se s voljenom osobom.

BIK

Izvrstan dan kada imate pravu mjeru u svemu što radite. Također, vaš pristup poslovnim suradnicima je aktivan, angažirani ste i nije ni čudo što ćete biti više nego zadovoljni rezultatima. Ne raspravljate se s voljenom osobom oko nekih potpuno nevažnih pitanja. Spustite loptu.

BLIZANCI

Jednu situaciju u poslovnom segmentu doživljavate kao izazov, jer ste svjesni da drugi misle da nećete uspjeti je zadovoljavajući način je riješiti. Posvećujete pažnju jednoj osobi, ali ne dobivate dovoljno s njene strane da biste bili sigurni je li vam simpatična ili ne.

RAK

Prvi dio dana, odnosno jutarnji sati, bit će prožeti nervozom i nemogućnošću da nađete zajednički jezik s onima s kojima najbliže surađujete. Drugi dio dana je bolji, ali ćete ipak svoj mir pronaći tek u kontaktu s emotivnim partnerom. Moguć je zajednički izlazak.

LAV

U prvom dijelu dana borit ćete se s unutarnjom nesigurnošću. Moguće je da ste zabrinuti zbog neprijateljskog poteza jedne osobe. Pustite, svako prije ili kasnije pokaže svoju vrijednost. U kontaktu s voljenom osobom postoji blaga nervoza.

DEVICA

Kao i uvijek, i danas ste spremni priteći u pomoć kolegama kojima je to potrebno. No, sigurno je da ćete ostaviti dovoljno vremena i za svoje obaveze. Jedna osoba vas jako privlači, ali i unatoč svom trudu, teško ostvarujete pravi kontakt s njom.

VAGA

Nemojte dopustiti da nečiji negativan stav utječe na vas. Vi najbolje poznajete svoju vrijednost i kvalitetu svog rada. Za neke ljude, zloba i cinizam očigledno su u krvi, nemojte pasti na to. Voljena osoba ima zanimljive prijedloge za vas.

ŠKORPIJA

Ne uzimajte sve informacije zdravo za gotovo, jer biste se kasnije mogli razočarati kada shvatite da neke od njih nisu točne. Zato nemojte prerano reagirati i radovati se. Moguć je blagi gubitak energije, pa možda nećete biti dovoljno raspoloženi za susret s voljenom osobom.

STRELAC

Danas je najbolje posvetiti se potpuno obavezama i staviti sve druge planove na stranu. Ne dopustite da se dodatno nagomilavaju zadaci koje ćete svakako morati završiti prije ili kasnije. Nije vam jasno zašto voljena osoba konstantno mijenja raspoloženje.

JARAC

Ljudima koji su vam važni u poslovnom segmentu danas možete jasno objasniti i prezentirati neke od svojih ideja i planova. Vrijeme je da se aktivirate na mnogo većoj razini. Teško je ostvariti pravi kontakt s emotivnim partnerom danas.

VODOLIJA

Odličan dan za pokretanje promjena koje ste dugo planirali. Također, nemojte se iznenaditi solidnom, neočekivanom iznosu novca. Imate potpunu pažnju voljene osobe, ali nedostaje vam vremena danas da je u potpunosti provedete s njom.

RIBE

Danas imate sve što vam treba za ostvarivanje uspješnog dana. Dovoljno ste motivirani, dobro raspoloženi, a kontakti s ljudima pružit će vam zadovoljstvo. Voljena osoba je danas spremna posvetiti vam se u potpunosti.

Izvor:Prva.rs

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button