Lifestyle

Mlad Mesec u Škorpiji od 13. novembra unijet će promjene u živote ovih 5 znakova: Vrijeme za drastične korake …

Mlad Mesec u Škorpiji 13. novembra obećava da će biti jedan od najintenzivnijih astroloških događaja. Međutim, za ovih 5 znakova Zodijaka, očekuju se dramatične promene koje bi trebalo da budu spremni dočekati.

Tokom mladog Meseca, jedna od vaših vladajućih planeta, Pluton će biti u Jarcu i prolaziće kroz vašu 2. kuću. Nemojte da se plašite jake želje da dovedete u red svoje emocije.

Glavna tema ovog mladog Meseca ste vi i vaš odnos prema sebi, vašim emocijama i samopoštovanju. Pokušajte da zapisujete u svoj dnevnik sve misli koje vas prate 13. novembra: među njima možete pronaći svoje nove smernice i vrednosti.

Lav

Glavna tema Mladog Meseca u Škorpiji za Lavove je usmjerena na porodicu i dom. Tokom ovog perioda, Sunce, Mesec i Mars će tranzitirati kroz 4. kuću vašeg horoskopa. Ovo je vreme da razmislite o potencijalnim promenama u vašem domu i odnosima sa članovima porodice.

Ohrabrujem vas da istražujete i saznate nove informacije koje vam mogu biti korisne u budućnosti. Postavite sebi pitanje da li se osećate prijatno i udobno u svom domu. Možda je došlo vreme da ažurirate ili unapredite svoje životne uslove.

Mars će tranzitirati kroz vašu 5. kuću, koja je povezana sa decom, kreativnošću i procesom stvaranja. Ako ste razmišljali o proširenju porodice ili imate planove u vezi sa decom, ovo je povoljan trenutak za te odluke.

Osim toga, iskoristite ovu energiju za kreativne aktivnosti. Možete posetiti inspirativna predavanja o umetnosti ili se prijaviti za zanatske kurseve kako biste razvijali svoju kreativnost.

Ovan

Došlo je vreme da se suočite sa svojim nesvesnim iskustvima i strahovima: mladi Mesec će vas zateći u 8. kući. U istom razdoblju, asteroid Chiron, odgovoran za lečenje mentalnih trauma, biće u vašem horoskopskom znaku.

Možda osećate da uprkos svim naporima ne dobijate priznanje koje zaslužujete. Ovog mladog Meseca mogli bi da upadnete u depresiju i da imate manjak inicijative.

Nemojte da bežite od tuge i emocija: počnite svoje isceljenje. U suprotnom, ovaj ciklus će se ponavljati sve dok ne naučite lekcije.

Ribe

Mladi Mesec u Škorpiji će se odvijati u vašoj 9. kući, koja je povezana s duhovnim razvojem, putovanjima i religijskim pitanjima. U isto vrijeme, vaša vladajuća planeta, Neptun, i Saturn će biti u Ribama.

Ovaj nadolazeći Mladi Mesec naglašava vašu potragu za novim idealima i nastojanja da dublje razumijete religijska pitanja. Ohrabruje vas da istražujete filozofska učenja, religijske pokrete i sve što vam može pomoći da manje pažnje posvećujete materijalnim stvarima.

Saturn u vašem horoskopskom znaku donosi ravnotežu između duhovnih i materijalnih aspekata vašeg života, osiguravajući da vaš duhovni rast ne bude izoliran od stvarnog svijeta, kako je navedeno na Atma.hr.

Izvor:luftika.rs

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button