Lifestyle

ASTRO PETAK: Ribe sve u vezi s poslom danas funkcioniše besprekorno, Vage preuzmite inicijativu i u ljubavnom životu – nemojte čekati da neko pristupi vama, jasno pokažite da želite jaču komunikaciju….

Rakovima, danas se pruža odlična prilika da otvore nove puteve u karijeri.

OVAN

Neke izazovne situacije mogu pronaći svoje rešenje na pozitivan način. Vaša brza razmišljanja i inicijativa dolaze do izražaja kada je to najpotrebnije. Danas obećava pozitivne emocije i za zauzete i za slobodne Ovnove, pružajući vam priliku za dobar provod i zabavu.

BIK

Ljudi koji igraju važnu ulogu u vašem poslovnom životu pozitivno će reagovati na vaše predloge i inicijativu. Postizanje dogovora će biti olakšano. Sitni, ali ljubazni gestovi prema voljenima mogu imati snažan uticaj. Danas ćete partneru na adekvatan način izraziti svoju pažnju.

BLIZANCI

Inspiracija i visok nivo motivacije obeležiće vaš dan, omogućavajući vam da postignete mnogo pozitivnih stvari. Međutim, pripazite na preopterećenost obavezama, jer možete preuzeti više nego što stignete obaviti. Osoba koja vam se sviđa pokazuje veću inicijativu i interesovanje.

RAK

Vaša posvećenost i ambiciozni planovi su u fokusu, a ništa nije izvan vašeg domašaja. Ovo je odličan dan da otvorite nove prilike u poslovnom sektoru, ali i za ostvarivanje materijalnih dobitaka. U potpunosti ćete se uskladiti sa svojom voljenom osobom.

LAV

Profesionalizam, posvećenost i velika inicijativa – svi će primetiti koliko ste aktivno uključeni u sve poslovne aspekte. Aktiviraćete se i u ljubavnim pitanjima, posebno ako ste slobodni. Očekujte zanimljiva poznanstva, dok će neki osetiti potrebu da ponovo kontaktiraju bivšu ljubav.

DEVICA

Današnji trud i posvećenost poslu su značajni, ali obaveze mogu biti prevelike. Moguće je da nećete moći obaviti sve što je potrebno. Nemojte se žuriti previše, kako biste izbegli greške. Budite otvoreni i komunicirajte sa partnerom o stvarima koje vam smetaju.

VAGA

Vaš nadređeni pozitivno je odgovorio na vaš predlog ili inicijativu, pružajući vam otvorene puteve za realizaciju vaših planova. Preuzmite inicijativu i u ljubavnom životu – nemojte čekati da neko pristupi vama, jasno pokažite da želite jaču komunikaciju.

ŠKORPIJA

Sve što se odnosi na posao i planove danas će biti vaš prioritet, i u tome ćete biti izuzetno uspešni. Možete biti zadovoljni postignutim, a ostatak dana posvetite odmoru ili kontaktu s dragim ljudima. U drugom delu dana, inicijativa od strane vaše simpatije prijatno će vas iznenaditi.

STRELAC

Ako su prethodni dani u poslovnom segmentu bili promenljivi, danas je pravi trenutak da se maksimalno angažujete, jer su svi faktori na vašoj strani. Sa velikom lakoćom ćete završiti ono što ste danima odugovlačili. Susret sa voljenom osobom dodatno će obogatiti vaš dan.

JARAC

Pozitivna energija i lakoća ostvarivanja vaših zamisli su prisutni. Iako ste umorni, uspevate da na vreme završite sve svoje obaveze. Radujete se susretu s emotivnim partnerom ili dogovoru s osobom koja vam već duže vreme često biva u mislima.

VODOLIJA

Ni sami ne možete verovati koliko su se okolnosti promenile. Ono što ranije niste uspevali pokrenuti, danas se odvija gotovo samo od sebe. Komunikacija s partnerom je izuzetna, lako dolazite do dogovora i planova za popodnevne i večernje sate.

RIBE

Sve u vezi s poslom danas funkcioniše besprekorno. Iskoristite ovu energiju da završite sve što vam je važno. Iako se povremeno suočavate s izazovima u komunikaciji s voljenom osobom, zadovoljni ste jer ipak funkcionišete bolje nego u prethodnim danima.

Izvor:prva.rs

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button