Lifestyle

Ova četiri horoskopska znaka imaju velike izglede da 11. novembra susretnu svoju srodnu dušu…

Poznat kao portal moćne manifestacije, datum 11.11 (11. novembar) otkriva nam poruke anđela, a numerolozi veruju da nosi snažnu poruku jer predstavlja i brojeve “blizanačkog plamena”.

Ova četiri horoskopska znaka imaju najbolje izglede da sretnu svoju blizanačku dušu 11.11. Saznajte da li ste i vi među njima.

VODOLIJA

Verovatno ste već bili u vezi s karmičkom srodnom dušom koju nikada niste preboleli. Čuvali ste svoje srce dok ste isceljivali svoje rane. Ali sada je vreme da se spojite sa svojim pravim blizanačkim plamenom: ova osoba će biti izuzetna i odgovaraće vam u svakom smislu reči – intelektualno, fizički i emocionalno.

Ovaj blizanački plamen je “izabran” baš kao i vi, rođen u svetu s veoma posebnom misijom. Osećaćete se obavezanim da ih zaštitite, baš kao što će se i oni osećati obavezanim da vas neguju. Oboje vidite svet na jedinstven način i zajedno možete maksimizirati svoj potencijal, gradeći novi svet na revolucionarne načine.

Do kraja ove godine imate šansu upoznati posebnu osobu koja vas ispunjava. Samo se pobrinite da radite na izlečenju svojih rana iz prošlosti kako biste bili otvoreni za prepoznavanje ljubavi kada se pojavi pred vama u sadašnjosti.

BIK

Tvrdoglavi ste, posebno kada je ljubav u pitanju, ali prava osoba će vam omogućiti da pokažete svoju nežniju stranu. Vaš blizanački plamen će vam izaći u susret na pola puta, omogućavajući vam prevazilaženje sitnih nesuglasica uz efikasnu komunikaciju. Samo budite otvoreni prema različitim perspektivama.

Nemojte biti previše uporni u insistiranju da je samo vaš pristup ispravan, zaboravljajući da delite iste osnovne vrednosti, kako navodi Sensa.

Vaša ljubav može prevazići manje nesporazume, pod uslovom da su to stvarno sitne greške, a ne velike neslaganja. Nemojte žuriti s fizičkom povezanošću prerano. Iako možete naglasiti opipljive izraze ljubavi, ponekad je potrebno vreme da se izgradi romansa koja će sporo goriti kako bi bila održiva.

Posvetite se razvijanju drugih jezika ljubavi, osim fizičkog dodira, kako biste mogli komunicirati sa svojim blizanačkom dušom na svaki mogući način.

STRELAC

Strelac, toliko volite slobodu da često sabotirate sebe pred istinskom ljubavlju. Bežite kada se sve čini previše dobro da bi bilo istinito i verujeete da to ne zaslužujete. Plašite se da ćete žrtvovati previše svog vremena i energije za ljude kao što ste to činili u prošlosti.

U isto vreme, zahtevate savršenog partnera i imate veoma visoke standarde za nekog ko bi mogao da se takmiči sa vašom slobodom. Možda vam je ovaj oblik samozaštite pomogao u prošlosti od manipulatora, ali ne možete pobeći od prave veze blizanačkog plamena koja treba da vas transformiše.

Vi i vaš blizanac treba da promenite svet zajedno za veće dobro i ništa neće stati na put tome – čak ni ako pokušate da se borite protiv toga.

Da biste se pripremili za ovu vezu, morate prestati da žrtvujete svoje potrebe za druge ljude i zapamtite koliko ste zaista moćni.

Morate znati da se nećete izgubiti u vezi koja vas je zaista dostojna. Samo kada posedujete svoju moć i vrednost, možete snažno stajati sa blizanačkim plamenom pored sebe.

JARAC

Iako možete delovati hladno kao led, blizanački plamen ima moć da rastopi vašu hladnu spoljašnjost. Da biste se konačno spojili sa svojim blizanačkim plamenom, prvo morate otopiti sopstveno srce.

Naučite kako da iskoristite svoju negujuću stranu i oslobodite se potrebe za kontrolom u svakom trenutku. Vežbajte pružanje milosti i izražavanje zahvalnosti prema ljudima koji vam pruže ljubaznost.

Iskoristite naredne mesece kako biste pažljivo sagledali svoje prednosti i slabosti u vezi sa odnosima, šireći svoje srce prema empatiji i saosećajnosti prema drugima.

Nastojte pronaći ravnotežu između svoje praktične strane i srca koje teži ka ljubavi. Vaš blizanački plamen će najbolje odgovarati vama kada budete živeli iz svoje najvelikodušnije prirode.

Izvor:luftika.rs

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button