Lifestyle

ASTRO SUBOTA: Jarčevi imat ćete više vremena posvetiti voljenoj osobi, što je i vama i njoj potrebno, Lavovi vi precizno znate što želite i uvijek težite onome što ste si zacrtali…

Evo što vam zvijezde donose ovog subotnjeg dana…

OVAN

Dok završavate jednu obavezu, već se pojavljuje sljedeća. Ipak, unatoč naporanom danu, uspijevate završiti sve na vrijeme, prvenstveno zahvaljujući izvrsnoj komunikaciji i odnosu s poslovnim suradnicima. Imate odlično razumijevanje s emotivnim partnerom.

BIK

U poslovnom segmentu suočavate se s nekim kompleksnijim situacijama, ali vaša hladnokrvnost i stabilnost omogućuju vam lako rješavanje svake pojedinačno. Osjećate veliku potrebu biti uz emotivnog partnera. Postoji blaga nesigurnost i razmišljanje o vašim budućim planovima.

BLIZANCI

Svjesni ste da neki poslovni suradnik želi izvući korist preko vas. Razmislite možete li mu vjerovati. Danas ste raspoloženi za flert i nova poznanstva koja ćete lako sklapati. Neki Blizanci su čak otvoreni za malo avanture.

RAK

Shvaćate da je vaš poslovni suradnik potpuno zaboravio ono što vam je obećao. S obzirom na vaš trud da budete odgovorni, nejasno vam je kako netko može olako shvaćati svoje obaveze. Emotivno ćete se osjećati stabilnije u drugom dijelu dana.

LAV

Vi precizno znate što želite i uvijek težite onome što ste si zacrtali. Stoga vam nije jasno ponašanje ljudi oko vas koje smatrate previše slabo i neodgovorno. Postoji mogućnost kraćeg poslovnog putovanja. Danas ste emotivniji nego inače, što vašem partneru odgovara.

DEVICA

Vjerujete da su neke promjene koje ste napravili u poslovnom dogovoru više nego dobre, no povremeno sumnjate u konačan ishod. Nema potrebe za zabrinutošću, sve ide iznimno dobro. Promatrate jednu osobu s interesom, ali ne želite prvi povući potez.

VAGA

Danas će vam biti potrebna podrška i pomoć od strane suradnika i kolega jer postoji mogućnost da napravite grešku zbog preopterećenosti obavezama. Smatrate da ste dovoljno uložili truda oko nekoga tko vam je zanimljiv. Sada je potez u rukama druge strane.

ŠKORPIJA

Već osjećate pritisak zbog dešavanja ove sedmice i shvaćate da vam je što prije potreban odmor. No, taman kad mislite da je vrijeme za predah, pojavljuje se nešto novo što samo vi možete obaviti. Popodne ćete biti previše umorni za bilo kakav dug izlazak.

STRELAC

Malo usklađivanja s poslovnim suradnicima bit će danas potrebno, ali je energija ovog dana dobra i moći ćete bez pritiska pristupiti rješavanju obaveza. Kompromis s voljenom osobom bit će nužan ako želite provesti mirno popodne i veče.

JARAC

Promjene koje poslovni suradnik uvodi u vaš dogovor idu vam na ruku. Niste se nadali pozitivnom završetku i bit ćete izuzetno zadovoljni današnjim rezultatima. Imat ćete više vremena posvetiti voljenoj osobi, što je i vama i njoj potrebno.

VODOLIJA

Odlučili ste da danas završite s obavezama i ništa vas neće spriječiti u tome. Ne treba vam pomoć nikoga, sve ćete obaviti sami – samo vas puste na miru kako biste mogli raditi. Danas je odlična komunikacija s voljenom osobom, ali i pravi dan za malo flerta.

RIBE

Zacrtali ste što ćete danas napraviti i nemate namjeru mijenjati svoje planove zbog drugih. Planovi su odlični, a realizacija još bolja. Imate sve razloge za zadovoljstvo i opuštenost, pa se nadam da ćete to prenijeti i u kontakt s voljenom osobom.

Izvor: prva.rs

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button