Lifestyle

Današnji DAN JE NAJMOĆNIJI U GODINI .. Šta leži u osnovi broja 11, a posebno kada se on pojavljuje u dvostrukom izdanju?

Današnji dan označava vrhunac moći: Simbolika 11.11. pruža izuzetnu priliku za ostvarivanje želja, no ključno je razumeti OVO VAŽNO PRAVILO.

Numerologija tvrdi da je broj 11 izrazito moćan, a kombinaciju brojeva 11 i 11 ocjenjuje kao nevjerojatno potentno sjedinjenje duhovnog buđenja i snažnih početaka. Broj 11 sam po sebi predstavlja početak, intuiciju i preokret.

Današnji datum, 11. studenog, donosi nam spoj “11 i 11”, pružajući snažnu energiju za buđenje novih potencijala i stvaranje snage koja nam omogućava preokret u životu ili otkrivanje značajnih spoznaja (spomenuto duhovno buđenje) koje mogu promijeniti naš životni put.

Ono što je posebno važno jest da su promjene koje možemo pokrenuti često pozitivne. Preokreti koji nas očekuju ne izlaze izvan naših mogućnosti, već nam pružaju priliku da izađemo iz rutine i odvažimo se poželjeti i ostvariti nešto više.

Prema numerologiji, univerzum nam poručuje 11.11. da obratimo pažnju na poruke koje nam šalju srce i duša.

Vjeruje se da je današnji dan povoljan za ostvarivanje želja, posebno kroz jasnu definiciju istih. Posvetite nekoliko minuta (11) meditaciji kako biste otkrili duboke razloge zašto zaista želite ono što želite. To je snažan način osiguranja ostvarenja snova. Postavite sebi pitanje što vam zaista treba u životu, a odgovori će vam se otkriti. Jasno definiranje želja danas je ključno. Također, danas su povećane šanse za susret s “srodnom dušom”; ovo je dan ljubavnih susreta gdje ljubavnici sjajno razumiju jedno drugo, a cijeli studeni inače nosi energiju ljubavi.

Zanimljivo je napomenuti da su Leonardo DiCaprio i Demi Moore rođeni na ovaj poseban 11.11. Kaže se da osobe rođene tog dana dijele istu energiju s magičnim brojevima njihovog rođenja.

Broj 1111, koji se krije u današnjem datumu, simbolizira stvaranje, vođenje i izražavanje svega što je skriveno u nama, naših potencijala koje možda nismo ni svjesni.

Izvor: Žena Blic/Jelena Milenković

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button