Lifestyle

NEDELJNI HOROSKOP od 13. do 19. NOVEMBRA 2023.

Šta vam otkriva nedeljni horoskop od 13. do 19. novembra 2023. godine? Kome se otvaraju nova vrata ljubavi, dok drugi možda prolaze kroz izazove na radnom mestu?

OVAN

Posao: Pred vama je izazovan period s mnogo obaveza koje treba obaviti u kratkom vremenskom roku. Međutim, uz podršku dobre ekipe saradnika, moći ćete sve savladati bez previše stresa. Iako ste izloženi kritikama, čvrsto se držite svoje vizije i suradnje s odanim partnerima.

Ljubav: Osjećate se najbolje kada imate kontrolu nad ključnim situacijama u privatnom životu, iako vas partner sve više iznenađuje. Srećom, nema potrebe za brigom.

Zdravlje: Potaknite bolju koncentraciju i održavajte pozitivno raspoloženje kod sebe.

BIK

Posao: Skloni ste preteranom detaljisanju, ali trenutno su vam potrebnija praktična rešenja, a potrudite se i da završite sve što ste započeli.

Ljubav: Očekujete poziv osobe koja vam je izuzetno draga i sa kojom ćete se lako dogovoriti o poslu sa strancima, ili ćete otići na zajedničko putovanje.

Zdravlje: Slobodno vreme posvetite psihološkoj relaksaciji.

BLIZANCI

Posao: Svjesni ste da ponekad ne možete potpuno kontrolirati razvoj poslovnih događaja u ključnim situacijama. Razmjena ideja i timski rad uvijek donose bolje rezultate.

Ljubav: Trudite se ostaviti dojam da sve besprijekorno funkcionira, ali u sebi potiskujete emotivne strahove i brige.

Zdravlje: Posvetite pažnju svojim snovima jer oni odražavaju ono što vas opterećuje.

RAK

Posao: Mogući su zategnuti odnosi sa kolegama, naročito sa jednim Jarcem ili Ovnom koji nemaju dovoljno razumevanja za vas.

Ljubav: pristajete na emotivne kompromise koje vam partner predlaže.

Zdravlje: Poboljšajte psiho-fizičku kondiciju.

LAV

Posao: Trudite se uvjeriti partnera da bi trebao prihvatiti vašu ideju o putovanju u inozemstvo, barem na kratko.

Ljubav: Nemate puno prostora za slobodan izbor svog partnera, ali na sreću, djelujete vrlo uvjerljivo. S namjerom koristite svoj šarm u pravoj mjeri.

Zdravlje: Bavite se sportom i, prije svega, održavajte osmijeh na licu.

DEVICA

Posao: Obratite pažnju na neke informacije koje vam mogu skratiti put do uspeha. Imate velika očekivanja, pogotovo kada je u pitanju Lav, sa kojim uspešno sarađujete već duže vreme.

Ljubav: Zadovoljstvo koje osećate u nečijoj blizini može da vas ispuni pozitivnom energijom i da pomeri vaše subjektivne granice.

Zdravlje: Svima je potreban pozitivan podsticaj, a vama je neophodan i poneki lek da biste to održali.

VAGA

Posao: U nastojanju da postignete izvanredne poslovne rezultate, pristajete na određenu improvizaciju. Ponekad, bez određenog rizika, ne dolazi do uočljivog uspjeha ili šireg odjeka među suradnicima.

Ljubav: Vaše emotivne kontraste u reakcijama, česte promjene mišljenja i varljivo raspoloženje, partner može doživljavati kao zbunjujuće.

Zdravlje: Pozitivno okruženje potiče vaše raspoloženje.

ŠKORPIJA

Posao: Intelektualne sposobnosti biće presudne u proceni dobre poslovne prilike koju će vam ponuditi tokom ovog perioda.

Ljubav: Čini vam se da osoba do koje vam je veoma stalo nema dovoljno razumevanja za vaše emotivne potrebe. Ali, bez obzira na sve, pokušajte da ne utonete u melanholično raspoloženje.

Zdravlje: Važno je da akumulirate pozitivnu energiju i da održite dobar imunitet.

STRELAC

Posao: Vješto primjenjujete svoje sposobnosti u različitim situacijama i dosljedno slijedite svoje poslovne vizije. Sve dok imate jasnu predstavu o tome što želite postići, možete se nadati uspjehu.

Ljubav: Spremni ste učiniti gotovo sve za svog partnera, ali uz uvjet da ne ugrožava vašu uspostavljenu dominaciju i integritet.

Zdravlje: Uživate u izvrsnom psiho-fizičkom zdravlju.

JARAC

Posao: Važno je da imate poslovni cilj, ali bitnije je da posao obavite na način koji će vam omogućiti uspeh i dobru zaradu.

Ljubav: Očekujete više od onoga što partner može ili želi da vam pruži.

Zdravlje: Najviše bi vam prijala relaksacija.

VODOLIJA

Posao: Postoji prilika za pomirenje s Rakom ili Škorpijom, ali po tom pitanju ste izuzetno tvrdoglavi. Osjećate veliku želju da se sretnete s osobom koja vas je snažno intrigirala idejom o novom poslu.

Ljubav: Vaše emotivno interesovanje lako se mijenja, ovisno o vašem raspoloženju ili ljudima koje susrećete. Vješto se prilagođavate onome što drugi traže.

Zdravlje: Jačajte imunološki sustav i unosite više vitamina.

RIBE

Posao: Potrudite se da učinite sve što je potrebno da ostvarite trenutni profesionalni i lični maksimum u različitim pravcima.

Ljubav: Ponekad imperativno ne odustajete od svojih emotivnih namera, čak i u situaciji kada svi oko vas misle drugačije.

Zdravlje: U ovom periodu je najvažnije da uskladite misli i osećanja.

Izvor:luftika.rs

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button