Zanimljivosti

Pravi muškarac traži nezavisnu ženu, dok manipulator želi nesigurnu: Evo razlika među njima….

Svaki muškarac ima svoje jedinstvene preferencije, pa ne postoji univerzalna definicija ljepote ili dobrote koja bi odgovarala svima.

Bitno je napomenuti da muškarci biraju partnerku prema svojim potrebama. Manipulatori često preferiraju nesigurne žene koje se oslanjaju na druge, omogućavajući im da izvuku maksimalne koristi iz veze.

Sa druge strane, pravi muškarac ceni nezavisnu ženu s jakom ličnošću. On preferira stabilnost i želi partnerku koja je takođe stabilna i samostalna. Ovo su osnovne razlike između ova dva tipa muškaraca.

Manipulatoru nije mnogo bitan izgled, jer je on čitav svoj život posvetio mentalnim igricama i potreban mu je neko sa kim će biti lakše da ih igra. Pravi muškarac se ne plaši sukoba sa jakom ženom, jer je svjestan da su oboje zreli i da će ga uvijek riješiti na zdrav način.

Takođe, pravi muškarac neće se prilagoditi stereotipima iz prošlog vijeka koji kažu da žene trebaju raditi kućne poslove dok se on treba samo pojaviti na večeri. On će itekako olakšati život svojoj ženi i pomoći joj u svemu što radi, bez zvocanja.

Muškarac pravog kova ceni pružanje podrške i zadovoljavanje potreba svoje partnerke, dok manipulator pokušava uvjeriti svoju damu da mu je dužna sve. On koristi vješto izražavanje kako bi izbjegao direktnu odgovornost za svoje postupke.

Izvor:pult24.info

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button