Lifestyle

ASTRO PONEDELJAK: Šta nam to Mlad Mesec sprema danas? Vage Mlad Mesec u polju posla i novca otvara period ispunjen mnogobrojnim prilikama za napredovanje u ovim segmentima….

Šta ostalim znakovima donosi današnji Mlad Mesec?

OVAN

Mlad Mesec u polju promena, kriza, strasti. Očekuje vas period transformacije koji će značajno uticati na vaše prioritete i finansijski segment. Danas može doneti mutno raspoloženje i promenljivost, s trenucima statičnosti i brzine.

BIK

Mlad Mesec u polju ozbiljnih poslovnih i emotivnih partnerstava. Pred vama je period promena i napretka u ovom segmentu, posebno zbog vašeg velikog angažovanja. Danas su mogući bitni dogovori.

BLIZANCI

Mlad Mesec u polju poslovnih okolnosti, svakodnevice i zdravlja. Pred vama je vreme kada možete unaprediti ove segmente. Danas je odlično raspoloženje, a očekuju vas susreti s važnim poslovnim partnerima.

RAK

Današnji Mlad Mesec nalazi se u polju ljubavi. Očekuju vas nove ljubavne priče i počeci, te kreativan period ispunjen zadovoljstvom. Moguć je susret s nekim koga dugo niste videli. U emotivnom segmentu osjećate potrebnu sigurnost.

LAV

Polje doma, porodice i privatnih poslova obogaćeno je Mladim Mesecom. Možete očekivati pozitivne promene i napredak na ovim poljima. Danas je najbolje fokusirati se na porodicu i ljude koji su vam najbitniji.

DEVICA

Današnji Mlad Mesec nalazi se u polju pokreta, komunikacije, kratkih puteva i rodbine. U narednom periodu ćete biti dosta angažovani u pokretu, što donosi mogućnosti za velike dogovore i željene promene.

VAGA

Mlad Mesec u polju posla i novca otvara period ispunjen mnogobrojnim prilikama za napredovanje u ovim segmentima. Vaša će energija biti usmjerena prema ovim ciljevima. Tokom dana promenljivo, ali dosta dobro raspoloženje.

ŠKORPIJA

Mlad Mesec u polju ličnosti označava početak perioda kada ćete se intenzivno aktivirati prema svemu onome što želite. Raspoloženje tokom današnjeg dana je više nego dobro, osećate se sigurno i spokojno u svojim emotivnim relacijama.

STRELAC

Mlad Mesec u polju podsvesti doneće vam u narednom periodu mogućnost da na drugačiji način sagledavate neke situacije i izvršite promene koje su neophodne. Tokom današnjeg dana, najveći fokus na finansijski segment i ljubav.

JARAC

Mlad Mesec se nalazi u vašem polju kontakata, podrške, veza i prijatelja. U narednom periodu, doneće vam osobe koje će biti spremne da se aktivno uključe i pomognu vam. Energija današnjeg dana vam odgovara, raspoloženje je dobro.

VODOLIJA

Mlad Mesec u polju karijere, pozicije, nadređenih, donosi vam u narednom periodu mogućnost da napravite preseke u poslovnom segmentu i izvršite značajne promene. Tokom današnjeg dana, intenzivno ste angažovani i nećete imati puno vremena za lične prioritete.

RIBE

Mlad Mesec u polju stranaca, planova ekspanzije, donosi Ribama u toku narednog perioda velike aktivnosti u ovim segmentima. Očigledno je da imate nameru da napredujete. Danas intenzivno razmišljate o jednoj osobi koja nije blizu vas.

Izvor:prva.rs

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button