Lifestyle

NAREDNE SEDMICE: Ribe potrudite se da učinite sve što je potrebno da ostvarite trenutni profesionalni i lični maksimum u različitim pravcima, Blizanci trudite se ostaviti dojam da sve besprijekorno funkcionira, ali u sebi potiskujete emotivne strahove i brige…

Šta vam otkriva nedeljni horoskop od 13. do 19. novembra 2023. godine? Kome se otvaraju nova vrata ljubavi, dok drugi možda prolaze kroz izazove na radnom mestu?

OVAN

Posao: Pred vama je izazovan period s mnogo obaveza koje treba obaviti u kratkom vremenskom roku. Međutim, uz podršku dobre ekipe saradnika, moći ćete sve savladati bez previše stresa. Iako ste izloženi kritikama, čvrsto se držite svoje vizije i suradnje s odanim partnerima.

Ljubav: Osjećate se najbolje kada imate kontrolu nad ključnim situacijama u privatnom životu, iako vas partner sve više iznenađuje. Srećom, nema potrebe za brigom.

Zdravlje: Potaknite bolju koncentraciju i održavajte pozitivno raspoloženje kod sebe.

BIK

Posao: Skloni ste preteranom detaljisanju, ali trenutno su vam potrebnija praktična rešenja, a potrudite se i da završite sve što ste započeli.

Ljubav: Očekujete poziv osobe koja vam je izuzetno draga i sa kojom ćete se lako dogovoriti o poslu sa strancima, ili ćete otići na zajedničko putovanje.

Zdravlje: Slobodno vreme posvetite psihološkoj relaksaciji.

BLIZANCI

Posao: Svjesni ste da ponekad ne možete potpuno kontrolirati razvoj poslovnih događaja u ključnim situacijama. Razmjena ideja i timski rad uvijek donose bolje rezultate.

Ljubav: Trudite se ostaviti dojam da sve besprijekorno funkcionira, ali u sebi potiskujete emotivne strahove i brige.

Zdravlje: Posvetite pažnju svojim snovima jer oni odražavaju ono što vas opterećuje.

RAK

Posao: Mogući su zategnuti odnosi sa kolegama, naročito sa jednim Jarcem ili Ovnom koji nemaju dovoljno razumevanja za vas.

Ljubav: pristajete na emotivne kompromise koje vam partner predlaže.

Zdravlje: Poboljšajte psiho-fizičku kondiciju.

LAV

Posao: Trudite se uvjeriti partnera da bi trebao prihvatiti vašu ideju o putovanju u inozemstvo, barem na kratko.

Ljubav: Nemate puno prostora za slobodan izbor svog partnera, ali na sreću, djelujete vrlo uvjerljivo. S namjerom koristite svoj šarm u pravoj mjeri.

Zdravlje: Bavite se sportom i, prije svega, održavajte osmijeh na licu.

DEVICA

Posao: Obratite pažnju na neke informacije koje vam mogu skratiti put do uspeha. Imate velika očekivanja, pogotovo kada je u pitanju Lav, sa kojim uspešno sarađujete već duže vreme.

Ljubav: Zadovoljstvo koje osećate u nečijoj blizini može da vas ispuni pozitivnom energijom i da pomeri vaše subjektivne granice.

Zdravlje: Svima je potreban pozitivan podsticaj, a vama je neophodan i poneki lek da biste to održali.

VAGA

Posao: U nastojanju da postignete izvanredne poslovne rezultate, pristajete na određenu improvizaciju. Ponekad, bez određenog rizika, ne dolazi do uočljivog uspjeha ili šireg odjeka među suradnicima.

Ljubav: Vaše emotivne kontraste u reakcijama, česte promjene mišljenja i varljivo raspoloženje, partner može doživljavati kao zbunjujuće.

Zdravlje: Pozitivno okruženje potiče vaše raspoloženje.

ŠKORPIJA

Posao: Intelektualne sposobnosti biće presudne u proceni dobre poslovne prilike koju će vam ponuditi tokom ovog perioda.

Ljubav: Čini vam se da osoba do koje vam je veoma stalo nema dovoljno razumevanja za vaše emotivne potrebe. Ali, bez obzira na sve, pokušajte da ne utonete u melanholično raspoloženje.

Zdravlje: Važno je da akumulirate pozitivnu energiju i da održite dobar imunitet.

STRELAC

Posao: Vješto primjenjujete svoje sposobnosti u različitim situacijama i dosljedno slijedite svoje poslovne vizije. Sve dok imate jasnu predstavu o tome što želite postići, možete se nadati uspjehu.

Ljubav: Spremni ste učiniti gotovo sve za svog partnera, ali uz uvjet da ne ugrožava vašu uspostavljenu dominaciju i integritet.

Zdravlje: Uživate u izvrsnom psiho-fizičkom zdravlju.

JARAC

Posao: Važno je da imate poslovni cilj, ali bitnije je da posao obavite na način koji će vam omogućiti uspeh i dobru zaradu.

Ljubav: Očekujete više od onoga što partner može ili želi da vam pruži.

Zdravlje: Najviše bi vam prijala relaksacija.

VODOLIJA

Posao: Postoji prilika za pomirenje s Rakom ili Škorpijom, ali po tom pitanju ste izuzetno tvrdoglavi. Osjećate veliku želju da se sretnete s osobom koja vas je snažno intrigirala idejom o novom poslu.

Ljubav: Vaše emotivno interesovanje lako se mijenja, ovisno o vašem raspoloženju ili ljudima koje susrećete. Vješto se prilagođavate onome što drugi traže.

Zdravlje: Jačajte imunološki sustav i unosite više vitamina.

RIBE

Posao: Potrudite se da učinite sve što je potrebno da ostvarite trenutni profesionalni i lični maksimum u različitim pravcima.

Ljubav: Ponekad imperativno ne odustajete od svojih emotivnih namera, čak i u situaciji kada svi oko vas misle drugačije.

Zdravlje: U ovom periodu je najvažnije da uskladite misli i osećanja.

Izvor:luftika.rs

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button