Lifestyle

ASTRO UTORAK: Rakovi nemojte se iznenaditi ako neko koga niste očekivali pokaže veliko interesovanje za vas, Ribe trudite se da uspostavite kontakt s osobom koja vas zanima, ali za sada imate ograničen uspeh….

Novi radni dan je pred nama! Kako su zvezde oblikovale naš utorak?

OVAN

Nagomilane obaveze mogu vam oduzeti pažnju od značajnih dešavanja oko vas. Važno je da se trudite da vas drugi ne ometaju u ostvarivanju vaših planova. Kontakt s osobom iz prošlosti izaziva mešane emocije, donoseći radost, ali i nostalgičnu setu.

BIK

Ono što ste pokrenuli ili predložili sada dobija snažnu podršku od kolega i bliskih saradnika. Danas biste mogli promeniti svoje mišljenje o nekim prijateljima. Poziv ili poruka od osobe koja vam je ranije bila važna izazivaju introspekciju.

BLIZANCI

Svesni ste potrebe za žurbom i rokovima, ali uspevate sve da uskladite u poslednjem trenutku. Pred vama je važan razgovor. Osećate snažnu privlačnost prema određenoj osobi, ali niste sigurni kakav utisak ostavljate na nju.

RAK

Zanimljive informacije danas će razjasniti nedoumice koje ste imali prema poslovnim saradnicima ili kolegama. Nemojte se iznenaditi ako neko koga niste očekivali pokaže veliko interesovanje za vas.

LAV

Dolazak na posao praćen je proračunavanjem vremena za svaku obavezu, s unapredšnjim nerviranjem. Nemojte očekivati izraženu podršku od drugih. Moguće je da će vas neko iz poslovnog okruženja pozvati na sastanak ili na neformalno druženje.

DEVICA

Raspoloženje vam varira, s trenucima visoke energije i periodima gde ste manje koncentrisani na zahtevne zadatke. Moguće je da ćete odugovlačiti s obavezama. Emotivno, može se javiti blaga nesigurnost.

VAGA

Jutarnji razgovor s nekim vam je dao pozitivnu energiju i podigao raspoloženje, što će vam verovatno obeležiti ostatak dana. Nestrpljivo iščekujete da završite poslovne obaveze i posvetite se osobi koja vas posebno intrigira.

ŠKORPIJA

Prilika se pojavila pred vama, a vi vešto koristite šansu, posebno jer je moguće da je prethodno bila ponuđena nekom od kolega koji nije bio u mogućnosti da je iskoristi na vreme. Raduje vas poverenje koje drugi imaju u vas. Emotivno uzbuđenje dolazi tek popodne.

STRELAC

Svesni ste da vam se danas pruža prilično dobra prilika, ali nije dovoljna da biste bili potpuno zadovoljni. Dogovor s partnerom, koji ste planirali, možda ćete morati odložiti zbog obaveza i umora.

JARAC

Neko od vas zahteva promenu ponašanja, što vam i dalje teško pada. Verujete da druga strana greši i niste voljni naći kompromis. Analizirate postupke i reči voljene osobe tražeći skrivena značenja, jer osećate nesigurnost i sumnjate u partnerovu vernost.

VODOLIJA

Moguće je da će vam neko danas zameriti na neispravno obavljenom poslu, ali trenutno niste raspoloženi za slušanje kritika. Svesni ste da ste pružili svoj maksimum u datim okolnostima. Osećate da vas neko nepravedno tretira. Emocionalna distanca je izražena.

RIBE

Iako možda ne želite da prihvatite mišljenja i sugestije drugih, čini se da su ljudi oko vas u pravu i da bi bilo korisno razmotriti neke promene. Trudite se da uspostavite kontakt s osobom koja vas zanima, ali za sada imate ograničen uspeh.

Izvor:prva.rs

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button