Lifestyle

Beli Mesec donosi nered, Period nemira u ljubavi i novcu sve do juna 2024…

Kako će Beli Mesec uticati na vaš Zodijak u razdoblju od 15. novembra do 14. juna sledeće godine, i na koji način će ova enigmatična sila oblikovati vaš unutrašnji razvoj, samopouzdanje, emotivne odnose i finansije?

Tokom ovog intrigantnog astrološkog perioda, ulazite u novu fazu u kojoj će se otvoriti mogućnosti za lični napredak. Ako posvetite dovoljno vremena i energije sebi i svojim prioritetima, možete iskoristiti ove uticaje kako biste ostvarili značajne pozitivne promene u svojem životu.

Ovog 15. novembra započinjemo putovanje kroz svet emocija, samopouzdanja i finansijske stabilnosti. Ovaj težak put osvetliće i olakšaće nam bela Mesečeva svetlost koja će dopreti do onih najtamnijih delova naše duša, što će nam pomoći da pronađemo odgovore na sva ona teška i mučna pitanja.

Ulazimo u period gde će se energije, odnosi i finansije ispreplitati i pružiti nam priliku za lični rast i promene.

Šta predstavlja Crni Mesec?

U sferi astrologije, Crni Mesec (poznat i kao Lilith) simbolizuje tamnu stranu ličnosti, odgovornu za iskušenja, strahove i izobličeno viđenje sveta. Nakon susreta s Crnim Mesecom, možemo postati svesni određenih aspekata sebe koje uporno odbijamo priznati.

Ignorisanjem uticaja Crnog Meseca, možemo se naći u destruktivnim odnosima, suočeni s negativnim mislima, umesto da se hrabro suočimo sa svojim manama i transformišemo ih u vrline.

Beli Mesec osvetljava naše najtamnije delove. Ulazak Belog Meseca u znak Bika 15. novembra obećava podršku u rukovanju s finansijama i jačanju samopouzdanja.

Astrolozi ističu da će uticaj Belog Meseca od 15. novembra do 14. juna 2024. godine biti izuzetno snažan, posebno ističući povezanost s Jupiterom tokom decembra ove godine i aprila naredne godine. Ova kombinacija se smatra prijateljskom i jednom od najjačih planetarnih sila u astrologiji.

Ovan

Stiže dilema: birati između plate i samopouzdanja. Moguće je da ćete suočiti gubitak novca ili izvor prihoda, ali na kraju će se to ispostaviti kao najbolja stvar koja vam se mogla desiti. Što se tiče vašeg odnosa prema vlastitoj vrednosti, sada je vreme da promenite svoj odnos prema sebi.

Do 14. juna, možete se suočiti s ozbiljnim finansijskim gubicima, ali će ih pratiti i značajan dobitak.

Bik

U ovom periodu možda ćete iskusiti izazove u vezi s reputacijom ili imidžom, ali ćete na kraju dobiti snažnu podršku od ugledne osobe.

Očekujte pojačan uticaj na vaše odnose, posebno s partnerom. Ipak, do 14. juna 2024. postoje naznake da ćete upoznati osobu koja će vas duboko voleti i promeniti vaš odnos prema sebi.

Blizanci

Pred vama je put ka podsvesti i duhovnom Ja. Vreme je da se suočite sa svojim strahovima i onim što ste ranije izbegavali.

Takođe, moguće je da ćete krenuti na jedno dugo putovanje koje će vas duhovno obogatiti.

Rak

Izazovi u pravim prijateljstvima. Mogući su nesporazumi sa voljenom osobom, što možete doživeti kao duboko razočaranje. Ipak, na kraju ćete pronaći jedinstvenu osobu koja će vam pomoći da ostvarite većinu svojih materijalnih ambicija.

Očekujte da ćete do 14. juna upoznati nove ljude, što će pozitivno uticati na vaše samopouzdanje.

Lav

Očekuju vas potresi u karijernom polju. Problemi u profesionalnom životu su vrlo mogući, ali ne gubite nadu jer će sve ispasti bolje nego što ste očekivali.

Pred vama su novi projekti i ozbiljni zadaci, a do 14. juna počećete raditi na potpuno novom projektu uz znatno više prihoda.

Devica

Kod Devica se jasno očitavaju dva polja, a to su putovanje i obrazovanje. Ukoliko sanjarite o putovanju, ono se zaista može iznenada ostvariti i proširiti Vam pogled na svet.

Vaša zarada može porasti, što možda omogući da stvarno i kupite kuću.

Vaga

Vage očekuju kriza, ali i novi kapital. Možda osećaćete kao da Vam život testira snagu, ali imajte veru da će Beli Mesec pomoći da prevaziđete sva iskušenja.

Postoji velika šansa da ćete dobiti neočekivanu sumu novca ili iznenadno nasledstvo.

Škorpija

Škorpije, vodite računa o svojim odnosima. Mogući su problemi sa partnerom, ali Beli Mesec će Vas zaštititi od pogrešnih i zlih ljudi.

Do 14. juna postoji lepa mogućnost za novu ljubavnu priču koja Vam može promeniti perspektivu.

Strelac

Beli Mesec ima potencijal da reši probleme koji su se pojavili u oblastima posla i zdravlja. Iako su mogući izazovi vezani za telo ili odnose sa kolegama, Beli Mesec će vam pomoći da pronađete zadovoljavajuća rešenja.

Takođe, otvaraju se mogućnosti za nove poslovne prilike.

Jarac

Jarčevi mogu očekivati novosti u ljubavnom polju. Predstoji vam svojevrsni test, ne samo za romantične odnose, već i za količinu ljubavi koju pružate. Beli Mesec donosi novu ljubavnu priču ili potpuno menja vaš odnos prema trenutnom partneru.

Očekujte i neophodnu finansijsku stabilnost.

Vodolija

Nekretnine su podložne promenama i turbulencijama. Mogući su problemi sa stanom, ali će se srećom ta neugodna situacija poboljšati i stabilizovati na kraju.

Pojava određene osobe ili stvaranje situacije može vam pomoći da rešite pitanja vezana za sporne nekretnine.

Ribe

Sledi selidba, ali i izazovi sa dokumentima. Mogući su administrativni i finansijski problemi, ali će Beli Mesec pomoći da prevaziđete prepreke.

Uspešno preseljenje vas očekuje do 14. juna iduće godine.

Izvor:luftika.rs

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button