Lifestyle

ASTRO SREDA: Jarčevi draži vam je uspeh u poslovnoj komunikaciji s osobama koje inače baš i ne „mirišete“, Blizanci nalazite se u pomalo nezgodnoj situaciji jer više kolega očekuje pomoć od vas…

Sredina radne nedelje! Ko nestrpljivo iščekuje vikend i vreme sa najbližima, a ko je posvećen poslovnim uspesima – astrološke prognoze će nam otkriti!

OVAN

Danas ćete morati da se prilagodite ljudima sa kojima radite, što vam možda neće najbolje prijati, umesto da funkcionišete na svojstven način. Poziv koji ste dugo čekali stiže, doduše u prilično nezgodno vreme, kada imate jako malo vremena za sebe.

BIK

Nemojte dozvoliti da vas ljudi sa kojima dolazite u kontakt izbace iz takta. Trudite se da se prilagodite drugima, iako mislite da ste u pravu po mnogim pitanjima. Niste trenutno zadovoljni količinom vremena koju voljena osoba izdvaja za vas.

BLIZANCI

Nalazite se u pomalo nezgodnoj situaciji jer više kolega očekuje pomoć od vas. Hteli biste da ugodite svima, ali svesni ste da je to nemoguće. Moraćete i voljenu osobu staviti na listu čekanja, pošto je pitanje da li ćete imati vremena za susret s njom.

RAK

Danas se možete nervirati zbog neke greške koju ste u prethodnom periodu napravili, a koja je sada, igrom slučaja, otkrivena. Očekujte stres i nerviranje u prepodnevnim satima. Pozovite osobu koja vam šalje signale da je zainteresovana za vas.

LAV

Očekujte da ćete u prepodnevnim satima morati u više navrata da branite svoje interese, jer će biti primedbi na vaše ponašanje. Birajte kasne popodnevne sate za susret sa voljenom osobom, jer ste tada i vi i ona u najstabilnijem raspoloženju.

DEVICA

Neko očekuje da priznate krivicu i preuzmete odgovornost za svoje postupke. Vi lično ne smatrate da ste napravili bilo kakav propust i čvrsto ćete se držati svoga stava. Velika želja za susretom sa partnerom, ali možda neće biti dovoljno vremena.

VAGA

Komentari osobe čije vas je ponašanje više puta iznerviralo danas će samo začiniti vaš dan. Bolje raspoloženje dolazi popodne. U odnosu sa voljenom osobom možda očekujete previše. Partner nije dužan uvek da vam se prilagođava.

ŠKORPIJA

Besmisleno je reagovati na nečije provokacije, jer će vam to samo doneti sukobe iz kojih kasnije nećete moći lako izaći. Povucite se u redovne obaveze i dajte sebi priliku da se smirite. Odlična komunikacija sa voljenom osobom ili simpatijom.

STRELAC

Zaokupljeni ste dešavanjima na poslu. Neke stvari će morati da se dorađuju ili ispravljaju, pa očekujte da će se jedan deo obaveza svaliti na vas, iako možda niste lično odgovorni za propust. Danas niste prilagodljivi i teško ćete se uklopiti sa voljenom osobom.

JARAC

Draži vam je uspeh u poslovnoj komunikaciji s osobama koje inače baš i ne „mirišete“. Ipak, niste u potpunosti oterali nervozu i moguće je da ćete se postaviti pomalo arogantno prema osobi do koje vam je stalo.

VODOLIJA

Dosta ste zabrinuti u kom smeru će se odvijati jedna poslovna situacija koju ste pokrenuli i možete se na kratko povući iz komunikacije sa kolegama. Bolje raspoloženje u popodnevnim satima. Smatrate da voljena osoba danas suviše misli samo na sebe i svoje potrebe.

RIBE

Teško ćete uspeti da se organizujete, jer je previše stvari došlo odjednom na dnevni red. Povremeni gubitak koncentracije. Jedna osoba vas svojim ponašanjem slatko provocira, očekujući da se pokrenete i reagujete. Vi lično još uvek niste sigurni šta je ono što želite.

Izvor:prva.rs

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button