Lifestyle

Saturnov direktni tranzit od 27. novembra donosi pozitivne promjene za Ribe, Djevicu, Blizance i Strelca …

Saturn je planeta koja ima značajan uticaj na nas tokom celog života. Njegovi tranziti, koji se kreću od direktnih do retrogradnih, mogu biti različitog tipa i imati različite učinke na nas.

Njegovi povoljni tranziti donose uspeh, stabilnost i postignuća, jer Saturn u našem životu ima ulogu stvaranja strukture.

S druge strane, ovi izazovni tranziti Saturna često donose teške životne periode, izazove, razočaranja, kašnjenja i završetke.

Tokom svog retrogradnog hoda, Saturn usporava normalni tempo aktivnosti radi reorganizacije strukture. Tokom ovog procesa identifikuju se nestabilni delovi života s ciljem njihovog ojačavanja i stabilizacije.

Retrogradni Saturn nosi sobom pregled životnih situacija i dostignuća, a njegov intenzitet i utjecaj zavise od toga kojim dijelom natalne karte prolazi.

Prelazak Saturna u direktan hod predstavlja povoljni period, posebno za rješavanje zaglavljenih životnih situacija i poboljšanje produktivnosti. Ovaj pozitivan utjecaj će biti najizrazitiji kod četiri znaka Zodijaka.

Nakon stacionarnog perioda do 27. novembra, Saturn će nastaviti svoje direktno kretanje, omogućavajući brojna razrešenja i postizanje napretka.

Ribe

Saturn prolazi kroz lični znak Zodijaka jednom u 30 godina, a u Ribama će ostati sve do sredine februara 2026. godine.

Osobe rođene u ovom znaku poslednjih nekoliko meseci bile su pod stalnim pritiskom, suočene s raznovrsnim izazovima, ali se ovom negativnom trendu sada stavlja tačka.

Nakon perioda poteškoća, dolazi vreme kada ćete konačno biti u mogućnosti da lako postignete svoje ciljeve.

Saturn u Ribama definitivno će imati snažan uticaj na ovaj znak, premašujući uticaj koji ima na sve ostale.

Devica

Ljubavni život Devica očekuje značajno poboljšanje nakon četiri razočaravajućih, izazovnih ili stagnirajućih meseci. Saturn se kod Devica nalazi u sedmom polju partnerstva.

Ako ste u braku ili u ozbiljnoj vezi, možda ste se tokom prethodnog perioda osećali usamljenije nego inače, a sve to možete slobodno prepisati Saturnovoj retrogradnosti.

Kako je Saturn krenuo direktno tako se i Vama otvara mogućnost za duboke emotivne veze i upoznavanje osobe za pravu i istinsku ljubav, onu koja je stvorena po Vašoj meri.

Blizanci

Saturnov tranzit prolazi kroz vašu 10. kuću karijere. Ako ste se mučili sa karijerom u protekla četiri mjeseca, primijetili poteškoće u ostvarivanju planova i projekata, onda je za to kriva Saturnova retrogradnost.

Međutim, budući da se Saturn sada kreće direktno, očekujte olakšanje i napredak u karijeri, a s time i više novca u vašem budžetu.

Strelac

Kod Strelčeva Saturn tranzitira četvrtom kućom doma. Četvrta kuća se odnosi na osnovne životne stvari. Za neke su to porodica, zdravlje i ljubav, dok drugi ljudi posao stavljaju među te osnovne i prioritetne stvari, pa čak i na prvo mesto.

U pojedinim situacijama, Saturn u četvrtoj kući ima veze sa roditeljima ili troškovima koji su vezani za kuću ili imanje.

Takođe, moguće je da ćete u ovom periodu postati iznenada naročito zainteresovani za svoje porodično stablo i istoriju svoje familije.

U svakom slučaju, očekujte da ćete nakon perioda stagnacije i svojevrsne apatije, ponovo osetiti uzbuđenje koje život nosi.

U narednom periodu će Vam biti neuporedivo lakše da uspostavite bolje i dublje veze sa ljudima u svom životu i da dobijete ono što želite od ljubavi i karijere.

Izvor:luftika.rs

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button