Zanimljivosti

Žena sa TRI magične osobine koje će osvojiti svakog muškarca: “Poželi ćete je pored sebe!” …

Psiholozi tvrde da žene koje su opasne po muškarce poseduju tri ključne osobine.

Postoje parovi koji se čine (i jesu) ‘ludi’ zaljubljeni čak i nakon decenija ljubavi. No, pre nego što poletjete za pretpostavkom da se foliraju, znajte da zaista postoje priče u kojima su muškarci i dalje ‘ludi’ za svojim partnerkama kao prvog dana, i to nije toliko retko kako se misli.

Pokažite zainteresovanost prema svom partneru

Demonstracija zainteresovanosti za svog partnera ostavlja trajni pečat. Čak i ako se muškarac nakon raskida upusti u novu vezu, njegova se sjećanja na prethodne veze ne mogu izbrisati. Uvijek će u sebi nositi usporedbu između intenzivnosti interesa koju je ispoljavala bivsa partnerica i one koju mu pruža nova osoba. Ako nova partnerica ne pokazuje isti stepen zainteresovanosti, muškarac će, na ovaj ili onaj način, nastaviti da se prisjeća proteklih veza.

Drugo pravilo je iskrenost

Otvoreno izražavanje stvarnih emocija i osjećaja nije uvijek lako, pogotovo kada želite da partner to zaista osjeti. Dečje traume, uvjerenja i strahovi mogu navesti žene da stvaraju lažne uloge i pretvaraju se da su neko drugi. Međutim, pokušaj da se projicira kao “fatalna žena” obično završava neuspehom.

Muškarci ne traže manipulatore u svojim životima. Neki odmah napuštaju takve veze, dok oni koji ne prepoznaju manipulaciju na vrijeme rizikuju da se emocionalno opeku ili uđu u odnose koji podržavaju njihove duboke traume. Stoga, Masolova savjetuje da svako treba da pokaže iskrenost – a muškarci će to sigurno primijetiti.

Treće pravilo – biti zahvalan i umeti to pokazati

Stereotip o tome da muškarac “mora” da obavi sve sam, vreme je da se odbaci. Kada žena prestaje da bude zahvalna u odnosima, to smeta partneru ili jednostavno odlazi.

“Zahvalnost – reakcija koja pokazuje muškarcu da se ne trudi oko nas uzalud, treba da oseti da je voljen i cenjen. Emocije povezane sa zahvalnošću su jedne od najprijatnijih. I kada su odnosi ispunjeni takvom atmosferom, oboje će se u njima osećati udobno i prijatno.”

Izvor: stil

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button