Lifestyle

Bik, Lav, Škorpija i Vodolija dočekuju kraj novembara sa osmehom i vatrenim “strastima” …

Druga polovina novembra donosi razloge za optimističan stav za četiri znaka horoskopa: Bikove, Lavoce, Škorpije i Vodolije. Iako mnogi mogu pomisliti da je kraj mjeseca predvidljiv i rutinski, zvijezde imaju drugačije planove za ove iskrene i dinamične znakove.

Škorpija, znak vođen Marsom, vlada trenutnim horoskopskim razdobljem, a njegova “strastvena” energija će se osjećati u zraku. reputacija Škorpije može biti ponekad kontroverzna, ali za Bikove, Lavoce, Škorpije i Vodolije ova energija će biti izvor pozitivnih promjena i uzbuđenja.

Bikovi će u ovom periodu pronaći ravnotežu između ambicije i užitka, što će im omogućiti da postignu svoje ciljeve i uživaju u procesu njihove realizacije. Lavovi će se osjećati kreativni i inspiracijski, a njihova energija i sigurnost u sebe privlačit će im pažnju i poštovanje okoline. Škorpije će doživjeti intenzivne emocije, ali njihova sposobnost da se suoče s izazovima i transformacijom pomoći će im da postanu još jače i samouvjerenije. Vodolije će biti otvorene za nove ideje i avanture, a njihova spremnost da izađu iz zone komforte omogućiće im da ostvare nove ciljeve i prošire svoje horizonte.

Dakle, dok se za neke znakove horoskopa kraj novembra može činiti predvidljivim, za Bikove, Lavoce, Škorpije i Vodolije ovaj period donosi razloge za osmijeh, “strast” i nepredvidive avanture. Spremite se na uzbudljive doživljaje i pozitivne promjene koje će vam ovaj horoskopski period donijeti.

Do kraja novembra Bikovi, Lavovi, Vodolije i naravno Škorpije mogu očekivati neobuzdan porast nivoa “strasti” koji im sasvim sigurno može ulepšati naredne dane i nedelje.

Bik

U novembru, Bikovi su duboko uronili u svoje emotivne svetove, posebno u onaj deo koji se tiče romantičnih odnosa. Do kraja meseca, Bikovi će slediti energiju koja ih vodi ka ljubavnim, intimnim, i dubokim vezama s drugim ljudima. Iako ova moćna energija možda nije uobičajena za njih, ako joj se prepuste, Bikovi će dosegnuti dubine i visine koje iskreno žele u ljubavnom delu svog života. Postoji velika šansa da do kraja novembra upoznate nekoga i osetite oduševljenje tom novom osobom, a odnos može postati vrlo intenzivan u kratkom vremenskom periodu. Ako se ne pojavi nova zanimljiva osoba, uživajte u svom postojećem društvenom životu i trudite se da ga dodatno obogatite.

Lav

Lavovi će zameniti svoje tipično društveno ponašanje introspekcijom koja se fokusira na njihov dom. Ovaj znak teži emocionalno stabilnom i nepromenljivom okruženju, pa će postepeno postavljanje njihovog “privatnog sveta” postati glavni prioritet. Za zrelije Lavove, ovo može biti vreme da istraže svoje porodično poreklo i dublje saznaju ko su, šta su i odakle potiču. Lavovi mogu odlučiti posvetiti se pravim prijateljima i voljenim članovima porodice, onima koje osećaju bliskima i kojima mogu bezuslovno verovati.

Škorpija

Ovo je period godine kada Škorpije prosto zrače energijom. Osećaju povratak života i moći, koristeći ih na način koji im odgovara. Iako ne moraju uvek biti u centru pažnje, šarm i “strast” Škorpija ne mogu se sakriti. Do kraja meseca, Škorpije će stavljati sebe na prvo mesto, odbijajući bilo koji pokušaj da to promeni. Novembar je vreme kada Škorpije zaslužuju i uzimaju pauzu od svega i svih, posvećujući sebe i svoje potrebe.

Vodolija

Kraj novembra može rasvetliti karijerne ciljeve i težnje, kao i putanju kojom Vodolije trebaju ići na putu uspeha.

Vodolije ovaj period mogu iskoristiti za unapređenje bilo kog životnog segmenta, a ne treba da začudi ukoliko budu uživale pod svetlima reflektora i u činjenici da su u centru pažnje.

Ovaj momenat slave ne ide sa nekom organskom težnjom da se uspeh stvara i proslavlja iza scene, ali čini se da pažnja ne manjka sa početkom kraja ove godine.

Ukoliko prijatelji i kolege žele da vas vinu u nebesa, nemojte ih sprečavati u tome. Skromnost jeste vrlina i jedna divna osobina, ali uživati malo u svojim uspesima nije tako loša stvar i nije nešto što se treba kriti po svaku cenu.

Izvor:luftika.rs

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button