Lifestyle

3 znaka zodijaka pronaći će ljubav do 19. novembra: Jedni će tražiti jednostavnost, drugi shvatiti greške..

Iznenađenja čekaju određene horoskopske znakove u trenutnoj sezoni Škorpije. Tranzit Meseca u znaku Jarca donosi sreću i realizam. U ovom trenutku nismo opsednuti izgledom ili novcem. Ne tražimo savršenu osobu niti se namećemo nekome. Jednostavno želimo istinu i ljubav. Ova 3 horoskopska znaka očekuju pravu ljubav neposredno pred vikend.

Blizanci

Za vrijeme Meseca Jarca, Blizanci će težiti jednostavnosti u ljubavi. Do vikenda će otkriti pravu i istinsku ljubav. Ne moraju se brinuti za javno izlaganje svoje veze, jer je to osoba koju žele bolje upoznati. Upoznaće se s njom na spontan i neočekivan način.

Lav

Lavovi su veliki idealisti i oduvek maštaju o filmskoj ljubavi. Međutim, njihovi standardi su previsoki, a težnja ka perfekciji u prošlosti ih je odvela do toga da ostanu sami. Tokom Meseca u Jarcu, shvatit će da savršenosti ne postoje i pružiće šansu određenoj osobi. Upoznaće nekoga s kim će se osjećati prijatno i ko će im pomoći da vide lepotu života.

Jarac

Jarac je poznat po svojoj praktičnosti, ali i duboko ukorenjenoj strasti. Sada, s Mesečevim prisustvom u Jarcu, osećate snažnu podršku u potrazi za ljubavlju. Tokom narednih dana, imaćete priliku upoznati osobu koja će vas privući svojom intrigantnošću. Čini se da se ova nova poznanica savršeno uklapa u vašu predstavu o pragmatičnom pristupu ljubavi.

Izvor: Sensa

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button