Obrazovanje

Stipendija za očuvanje srodstva 2024. | Plaćena stipendija u SAD-u

Otvorene su prijave za stipendiju Kinship Conservation Fellowship 2024. Kinship Conservation Fellowship podržava praktičare koji se bave očuvanjem diljem svijeta. Program stipendiranja ima za cilj unaprijediti karijere studenata i opremiti ih novim vještinama, uvidima i analitičkim alatima kako bi ubrzali i ubrzali projekte koje mogu voditi kod kuće. Conservation Fellowship je jednomjesečni program stipendiranja u SAD-u. Studenti će učiti od vrhunskih stručnjaka i mentora kako bi usavršili svoje sposobnosti. Želite li biti dio globalne mreže vođa očuvanja? Ako da, prijavite se sada za stipendiju za očuvanje srodstva 2024.

Stipendija Kinship Conservation Fellowship 2024. u SAD-u fokusirana je na tržišna rješenja u zaštiti i pokušava steći vještine vođenja stipendista u ovom konkretnom sektoru. Stipendisti će se uključiti s pričama i inovativnim rješenjima kako bi smanjili i prevladali složene izazove s kojima se susreću u svom radu kroz interaktivne rasprave, sesije međusobnog učenja i vježbe sistemskog razmišljanja. Program stipendija za očuvanje započet će 30. lipnja i završiti 30. srpnja 2024. Stipendije za očuvanje srodničkih prava održavat će se na Sveučilištu Western Washington u Bellinghamu, Washington, SAD. Plaćena stipendija Kinship Conservation Fellowship na Sveučilištu Western Washington odabrat će 18 stipendista za ovaj program.

Nastavno osoblje sveučilišta blisko će surađivati sa svakim stipendistom kako bi istražili i stvorili nove načine za primjenu nekih tržišno utemeljenih pristupa globalnim ekološkim problemima. Kinship Conservation Fellowship, SAD nevjerojatna je prilika za blisko partnerstvo s kohortom kao i ovom globalnom mrežom. Članovi Kinship Fellows nastavit će dijeliti svoje znanje, mentorstvo, savjete, profesionalni razvoj, mogućnosti financiranja i još mnogo toga. Stipendisti će također dobiti priliku služiti kao programski fakultet i stvarati mreže i veze. Nadalje, oni će također međusobno surađivati na različitim istraživačkim projektima i implementacijama. Stipendisti će dobiti predavanja u učionici, osim toga, plaćena stipendija u SAD-u također uključuje izlete i ekskurzije kako bi se pomoglo stipendistima da nauče o stvarnim problemima očuvanja prirode.

Stipendisti će dobiti priliku iz prve ruke naučiti o temama važnim za krajobraze regije, poput ribolovnih praksi i održivog šumarstva. Studenti će također imati vremena istražiti Bellingham, SAD, i povezati se s drugim stipendistima. Kinship Fellows imat će priliku pridružiti se zajednici praktičara, vođa i inovatora koji se mogu nastaviti umrežavati i surađivati u rješavanju globalnih ekoloških izazova. Globalna mreža Kinship Conservation Fellowship u SAD-u ima 332 stipendista iz 66 zemalja na sedam kontinenata. Stipendisti, profesori i osoblje Zaklade Kinship okupljaju se na večernjim obrocima, uz međunarodne okuse i kuhinje. Tijekom ovih neformalnih druženja iu učionici, stipendisti svake godine stvaraju međusobne veze, trajna prijateljstva za cijeli život. Kinship Conservation Fellows je globalna zajednica podrške na koju se stipendisti mogu osloniti tijekom svoje karijere.

Stupovi očuvanja srodstva:

Stipendisti će biti izloženi šest stupova očuvanja srodstva koje donosi fakultet globalnih stručnjaka za tržišna rješenja:

 1. Adaptivno vođenje
 2. Dizajniranje za upravljanje dobrima
 3. Ponavljanje za skalu
 4. Identificiranje ekonomskog motora
 5. Ocjenjivanje utjecaja
 6. Financiranje konzervacije

Rok je 14. siječnja 2024. godine

Država: Sjedinjene Američke Države

Financijsko pokriće: Potpuno financirano

Rok: 14. siječnja 2024. godine

Kriterij prihvatljivosti :

Jeste li zainteresirani za ljetnu stipendiju u SAD-u? Zašto se onda ne biste prijavili za financiranu stipendiju za očuvanje srodstva u SAD-u 2024.? Prije nego što posjetite službenu web stranicu, u nastavku provjerite ispunjavate li uvjete za Kinship Conservation Fellowship.

Kriteriji prihvatljivosti za stipendiju Kinship Conservation Fellowship 2024. u SAD-u:

 • Kandidati moraju imati najmanje četverogodišnju američku fakultetsku diplomu ili ekvivalent.
 • Lideri s najmanje pet godina iskustva u očuvanju nakon diplome koji su već uključeni u implementaciju tržišnih rješenja za rješavanje ekoloških problema i spremni su biti dio široke zajednice globalnih lidera.
 • Kandidati moraju vladati pisanim i govornim engleskim jezikom.
 • Kandidati moraju biti praktičari zaštite (a ne akademici ili istraživači).

Kriteriji odabira:

 • Predložena održivost i primjerenost projekta
 • Potencijalni doprinos programu stipendiranja i stalno članstvo u zajednici stipendista
 • Voditeljski potencijal

Prednosti:

Ovaj program stipendiranja u SAD-u će pokriti sve troškove odabranih studenata. Ovaj odjeljak pruža sve pojedinosti o prednostima i financijskom pokriću američke stipendije za očuvanje srodstva. Stoga, nemojte preskočiti ovaj važan dio.

Prednosti stipendije za očuvanje srodstva 2024. u SAD-u:

 • Stipendisti dobivaju stipendiju od 8000 američkih dolara za pohađanje stipendije u Bellinghamu, SAD, bez uračunatog američkog poreza po odbitku.
 • Svi stipendisti bit će odgovorni za plaćanje svojih primjenjivih lokalnih, federalnih i državnih poreza u odnosu na danu stipendiju.
 • Osim toga, isplata stipendije ne-američkim državljanima (međunarodnim studentima) podliježe američkom porezu po odbitku (koji trenutno iznosi 30%, što rezultira isplatom od približno 5600 USD, što se može promijeniti na temelju tada važećih američkih poreznih zakona).
 • Prilika da budete dio globalne zajednice.
 • Stipendisti će dobiti priliku posjetiti SAD.

Potrebni dokumenti:

 • Prijedlog projekta koji opisuje problem zaštite okoliša koji je povezan s radom prijavitelja i pojedinosti o njihovim planovima za stvaranje rješenja korištenjem tržišnih pristupa.
 • Dva pisma preporuke (PDF, Word ili JPEG format)

Proces prijave:

 • Kliknite na gumb Primijeni sada kako biste pokrenuli svoju prijavu.
 • Kandidati moraju otvoriti račun na službenoj web stranici.
 • Obrazac za prijavu ima različite komponente, a prijavitelji mogu ispunjavati prijavu u fazama.
 • U obrascu za prijavu kandidati će dostaviti adrese e-pošte za dvije osobe koje će napisati pisma preporuke za podnositelje zahtjeva.
 • Nakon što se obrazac za prijavu podnese, referentne adrese e-pošte automatski će dobiti upute o pisanju i učitavanju svojih pisama.
 • Recenzenti neće moći učitati pisma sve dok prijava podnositelja zahtjeva nije u potpunosti predana.
 • Kandidati moraju ispuniti sve potrebne podatke i učitati tražene zahtjeve.
 • Kandidati moraju podnijeti prijavu prije isteka roka za stipendiju za očuvanje srodstva 2024.

Rok za prijavu za Kinship Conservation Fellowship 2024.:

 • Prijave za stipendiju Kinship Conservation Fellowship u SAD-u 2024. moraju se predati 14. siječnja 2024. do 23:59 po američkom srednjem standardnom vremenu.
 • Posljednji datum za učitavanje pisama preporuke u sustav za prijavu od strane sudaca (pisaca) je 21. siječnja 2024.

Službena stranica

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button