Lifestyle

ASTRO NEDELJA: Jarčevi teško ćete danas dolaziti do prave komunikacije i dogovora s ljudima iz neposrednog okruženja, Lavovi osećate se suviše dobro da biste se sada brinuli zbog toga….

Otkrijte kome će zvezde biti naklonjene poslednjeg dana ove nedelje.

OVAN

Bilo bi bolje da danas nemate značajnijih obaveza, jer je teško da ćete moći potpuno im se posvetiti. Preporučljivo je da budete u pokretu, pa će vam prijati kraći put ili razgovori s osobama koje su vam zanimljive. Emotivno ste dobro.

BIK

Neke obaveze ste ili otaljali ili ih niste odradili na vreme, i sigurno ćete danas morati ispravljati ono što ste zabrljali. S druge strane, niste raspoloženi za tako nešto, pa su greške ponovno moguće. Blaga nervoza može se pojaviti u odnosu s voljenom osobom.

BLIZANCI

Možda ćete u jutarnjim satima još funkcionisati kako treba, ali kako dan bude odmicao, sve više ćete u mislima lutati i nećete obraćati pažnju na ono što radite. Greške su moguće. Voljena osoba vam može prebacivati nešto, ali vi niste voljni prihvatiti krivicu.

RAK

Slatke muke nastaju kada se postavlja pitanje hoćete li ispoštovati voljenu osobu, prijatelje ili nekoga s kim biste baš voleli da se malo bolje upoznate. Pazite kad pravite dogovore, jer je moguće da će vam se neki sastanci “preklapati”.

LAV

Prilično miran dan je pred vama. Doduše, nešto vezano za posao niste uspeli da završite, ali trenutno se nimalo ne opterećujete oko toga. Biće vremena u toku sledeće radne sedmice. Osećate se suviše dobro da biste se sada brinuli zbog toga.

DEVICA

Niste sasvim sigurni da li ste postigli ono što ste želeli u jednom dogovoru, jer je druga strana ostala nedefinisana. Teško prihvatate informacije koje dolaze do vas, stoga nemojte zaključivati na brzinu. Mogući su živahniji razgovori s voljenom osobom.

VAGA

Vaši planovi su divni, ali su preobimni i nema šanse da ih danas završite. Iako ćete trčati i se truditi da postignete sve, na kraju ćete shvatiti da morate odrediti prioritete. U emotivnom segmentu se osećate izuzetno dobro i raspoloženi ste za kontakt s voljenom osobom.

ŠKORPIJA

Shvatate da je vreme danas ograničeno i da nećete moći postići sve na šta ste se obavezali. Odradićete samo ono što smatrate bitnim. Budite precizni u dogovorima, jer može se desiti da se vi i druga strana ne razumete najbolje.

STRELAC

Mislite da ste uradili sve što je do vas po pitanju jednog dogovora i ne sviđa vam se što vidite da stvari neće ići baš onako kako ste zamislili. Ipak, nerviranje ćete ostaviti za neku drugu priliku. Voljena osoba vam može poremetiti planove za izlazak s prijateljima.

JARAC

Teško ćete danas dolaziti do prave komunikacije i dogovora s ljudima iz neposrednog okruženja. Ni vi ni oni niste spremni popustiti, pa će neke stvari koje bi trebalo odraditi ipak ostati za drugi dan. Veliko uzbuđenje zbog susreta s jednom osobom.

VODOLIJA

Dan je odličan da potrošite mnogo više nego što imate, pa se dobro presaberite. Smatrate da niste pokazali najbolje od sebe u jednom novom poznanstvu. Druga strana će vas demantovati jer insistira na nastavku komunikacije i susretu s vama.

RIBE

Danas ćete se teško povezivati s ljudima s kojima dolazite u kontakt, bez obzira na to jesu li to ukućani ili neko tko vam je emotivno bitan. Zato ne žurite s zaključcima, ali ni u dogovorima, pokušajte funkcionisati u laganom tempu.

Izvor:luftika.rs

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button