Zanimljivosti

Žena bez potrebe za muškarcem: Kako je podržati u njenom samostalnom putovanju …

Nemojte se truditi da zadržite ženu samo zato što vam je potrebna, već zato što želi imati vas pored sebe.

Zašto žena i dalje izabire muškarca? Da je podrži? Da je inspiriše? Da zajedno grade srećan i ispunjen život? Bez obzira na pitanje i odgovor koji se nameću, shvatićete da moderne žene sve to mogu postići same.

Savremene žene su osnažene da žive nezavisno i brinu o sebi, ne oslanjajući se na nikoga. Nisu im potrebni partneri čak ni za menjanje pregorjelih sijalica ili popravku kućanskih aparata. Ako ne znaju samostalno rešiti neki problem, sigurno poznaju stručnjaka koji im može pomoći. Muškarac više nije nužan ženi; postao je izbor.

Muškarac treba da ženi da povoda da ga želi, a ne da joj treba. Žena ne treba da zavisi od njega, nego da ga želi u svom životu. Ne treba da smatra da bez njega ne može da živi, nego da ne želi da živi bez njega. Ne treba vam povod da je navedete da zavisi od vas.

Ne pokušavajte je oduševiti svojim sposobnostima da promijenite osigurač ili premjestite nešto teško u stanu – ona bi to mogla i bez vas. Prije nego što sa uvjerenjem sebi kažete “Ma ona ne bi mogla bez mene” zapitajte se koje su to vrijednosti bez kojih ona ne bi mogla!

Da li je to snaga, marljivost ili snalažljivost? Ona je sposobna da obavi sve sama, ali ključ je u tome da ne želi to raditi bez vas, a ne da nije u stanju. Kada ohrabrite tu crtu u njoj, možete biti sigurni da pridajete vrednost i da će želeti ostati uz vas zauvek.

Izvor:pult24.info

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button