Uncategorized

ASTRO UTORAK: Bikovi veliki planovi su pred vama, Device danas ste uspeli da raspetljate sve niti događanja i rešite jednu poslovnu situaciju u svoju korist….

Danas će svaki horoskopski znak imati obilje aktivnosti…

OVAN

Danas ćete se osećati pozitivno, zadovoljni što ste uspešno završili obiman posao ili obavezu. Imate prijatne kontakte sa saradnicima i kolegama. Neko pokazuje veliko interesovanje za vas i pokušava da inicira komunikaciju. Prepoznajte priliku jer može biti izuzetno zanimljiva.

BIK

Uspeli ste uskladiti neke stvari, i biće vam veoma prijatno kada dobijete pohvalu od osobe koju cenite ili smatrate autoritetom. Veliki planovi su pred vama, a imate i dobre šanse da ih ostvarite. Važno je samo da se bolje organizujete. Planirate kratko putovanje sa partnerom u skorijoj budućnosti.

BLIZANCI

Danas ćete imati pomoć posrednika u vezi s jednim pitanjem. Situacija se rešila na mnogo bolji način nego što ste očekivali. Ipak, nemojte žuriti, jer još uvek ima mnogo toga što treba dogovoriti. Više ste skloni druženju s prijateljima nego kontaktu s emotivnim partnerom.

RAK

Poslovna situacija se popravlja, izlazite iz problematičnih obaveza koje su vam oduzimale dosta vremena. I dalje postoje neki detalji koje treba rešiti, ali sada možete organizovati stvari na pravi način. Jedna osoba će vam privući pažnju na brzinu, pružajući vam priliku za zanimljive razgovore.

LAV

Danas nije dan za statičnost, pa ćete biti veoma angažovani oko svojih prioriteta. Očekuje vas podsticajan dan, a rezultati će vas zadovoljiti. Javno pokazujete svoje simpatije prema nekome, a ta osoba će vam uzvratiti istom merom.

DEVICA

Danas ste uspeli da raspetljate sve niti događanja i rešite jednu poslovnu situaciju u svoju korist. Ostvarenje planova ide sporo, ali je sigurno. Očekuje vas zanimljivo novo poznanstvo, verovatno preko prijatelja. S tom osobom će se odmah uspostaviti prava komunikacija.

VAGA

U vašem poslovnom okruženju dešavaju se podsticajne promene, na koje pozitivno reagujete. Srećni ste što je danas tempo na poslu nešto brži, uspešno se snalazite i sve obavljate na vreme. Sada je odličan trenutak da ostavite pozitivan prvi utisak na ljude koje upoznajete.

ŠKORPIJA

Pred vama je gomila obaveza koje pokušavate uskladiti. Možda će vam početak dana biti naporan, ali brzo ćete uhvatiti ritam. Preko posla ostvarujete izuzetno zanimljivu komunikaciju s osobom koja je otvorena, duhovita i deli sličan fazon kao vi.

STRELAC

Danas je savršen trenutak za realizaciju planova i obaveza. Nemojte dozvoliti da povremeno mračno raspoloženje pokvari trenutke kada možete dodatno zablistati u poslovnom segmentu. Imate odličnu komunikaciju s voljenom osobom ili simpatijom.

JARAC

Svesni ste da danas obavljanje poslovnih obaveza ide lako i bez zastoja. Iskoristite trenutak da pronađete više vremena za lične aktivnosti. Takođe, fokusirajte se na kontakt s voljenom osobom – druga strana jedva čeka vašu inicijativu.

VODOLIJA

Dragi Vodolije, započnite dan energično i spremite se za pun dan događanja, dobrog raspoloženja i prilika da zablistate. Ne gubite vreme, posvetite se poslu, i obavićete više nego što mislite da je moguće. Danas će vam se sve otvarati sa lakoćom.

RIBE

Nemojte kuniti, spavati na poslu ili previše razmišljati. Iskoristite dan jer vas očekuju odlični poslovni trenuci. Takođe, posvetite vreme komunikaciji s voljenom osobom; tokom ovog dana, sve će između vas dvoje biti savršeno.

Izvor:prva.rs

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button