Lifestyle

Retrogradni Merkur 2024. donosi svoj uticaj u znaku Lava i Device: Šta to znači za vaš horoskop? …

Tokom 2024. godine, očekuje nas retrogradni Merkur u znakovima Device i Lava, a njegov uticaj će snažno odjekivati kroz sve znakove Zodijaka.

Sklonost Device, kao zemljanog znaka, da teži ka poboljšanju i ispravkama u svim aspektima života, posebno će se istaći u periodu od 4. do 14. avgusta 2024. godine, pre nego što Merkur pređe u Lav.

Retrogradni Merkur u Lavu će imati kreativniji pristup, budući da će biti pod uticajem Sunca i stvarati samo pozitivne aspekte sa drugim planetama.

Ovan

U prvom delu perioda retrogradnog Merkura, posvetite se introspekciji i rekapitulaciji celokupnog životnog ciklusa i profesionalnog rada.

Važno je da vodite računa o svom zdravlju i da redovno posećujete lekara. Ako osećate da trenutni režim ishrane ne prija vašem organizmu, nemojte čekati da napravite radikalne izmene.

U drugom delu ovog retrogradnog perioda očekujte nešto mirnije okolnosti, ali takođe budite svesni mogućnosti da se bivši partneri neočekivano pojave na vašem horizontu.

Bik

Početak retrogradnog perioda biće veoma povoljan, s fokusom na sektoru kreativnosti.

Uživajte u stvaralaštvu, inspirišite se i tražite nove ideje koje mogu doneti uspeh i priznanje.

Mogu se pojaviti važna porodična pitanja, pa je bitno izbegavati sukobe i ne upuštati se u konflikte.

Blizanci

Blizance očekuju značajne promene tokom ovog retrogradnog perioda. Vaš život će prolaziti kroz temeljne transformacije, a pred vama su važne odluke i pregovori.

Tražite kompromise, jer će možda biti potrebno promeniti mišljenje kako biste postigli dogovor sa svim stranama.

Posvetite više vremena porodici kako biste izgradili jače veze.

Rak

Rakove očekuje suočavanje sa uobičajenim izazovima i teškoćama tokom retrogradnog Merkura.

Redovno proveravajte svoju elektronsku poštu, poruke na telefonu i društvene mreže kako biste bili sigurni da ne propuštate važne informacije koje mogu uticati na vašu budućnost.

Moguće je da će biti potrebno ponovno razmotriti budžet i troškove, ali izbegavajte nagla i drastična finansijska rešenja.

Lav

Lavovi će se potpuno posvetiti svojoj karijeri, razmišljajući o strategijama koje donose finansijski prosperitet i o tome kako održavati i povećavati postojeće resurse.

Očekujte neočekivane troškove tokom ovog perioda, što može zahtevati donošenje hrabrih odluka.

S obzirom da se drugi deo retrogradnog perioda dešava u vašem znaku i biće intenzivniji, važno je zadržati strpljenje i miran pristup rešavanju problema.

Devica

Device su spremne za duboke transformacije tokom retrogradnog Merkura. Shvatićete da je vreme za značajne promene u vašem životu.

Nemojte donositi nagla rešenja; umesto toga, iskoristite ovu energiju za temeljno i promišljeno razmatranje.

Slušajte svoju intuiciju i tražite odgovore unutar sebe.

Vaga

Vage će tokom retrogradnog perioda osećati umor i želju za povlačenjem.

Ako možete, odvojite vreme za odmor od posla kako biste obnovili energiju. Ako je moguće, razmislite o kraćem odmoru kako biste se osvežili od radnih obaveza.

Ovaj retrogradni period može vam pomoći da shvatite kako ste se promenili u poslednjim mesecima. Ako osećate da ste prerasli određene situacije i odnose, sada je pravo vreme da im kažete zbogom.

Škorpion

Tokom retrogradnog perioda, vaša karijera će biti pod uticajem. Poželećete promene u poslu ili razmatrati rizik započinjanja vlastitog poslovanja. Ova energija će posebno biti aktivna u drugom delu retrogradnog perioda. Merkur će vas inspirisati da se zapitate: Da li je moj posao u skladu sa mojim pravim pozivom?

Strelac

Retrogradni Merkur će uticati na razvoj filozofskih tema u vašem životu. Određene situacije mogu dovesti do preispitivanja vašeg rada i celokupne karijere, pa pažljivo pratite svoj posao, samosvest i samopouzdanje. Razmislite o tome da sebi pomognete putovanjem, jer to može biti odličan način da prevaziđete ovu egzistencijalnu krizu. Savet je da odmor planirate krajem leta.

Jarac

Možda smatrate da retrogradni periodi ne utiču na vas, ali analizom situacije primetićete dramatične promene u vašem verovanju. To će postati očigledno kroz komunikaciju s partnerom ili članovima porodice. Očekuju vas ozbiljni razgovori koji su neophodni za vaš napredak i postizanje važnog cilja.

Vodolija

Retrogradni Merkur aktivira sedmu i osmu kuću, utičući na odnose, pa se i vi pripremite za ozbiljne razgovore s najbližima. Poslovni odnosi će takođe biti testirani, posebno tokom drugog dela retrogradnog perioda.

Ribe

Prva faza retrogradnog perioda za Ribe rezervisana je za preispitivanje i postavljanje novih granica u odnosima. Drugi deo će biti praktičniji, ali postoji velika šansa da će poslovni projekti takođe proći kroz reviziju, a neki od njih možda čak i početi iznova. Svi ovi naizgled nepotrebni napori omogućiće vam poboljšanje vaših veština.

Izvor:luftika.rs

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button