Lifestyle

Izazovni period očekuje Jarca i Devicu u decembru 2023….

Astrolozi su ukazali na dva horoskopska znaka koja će izbeći sreću. Prema stručnjacima, predstavnike ovih znakova očekuju izazovni dani u decembru. Stručnjaci su uvereni da će se mnoge nevolje i poteškoće pojaviti u njihovim životima.

Bukvalno će izgledati kao da je sudbina odlučila da im okrene leđa i nikada više ne razgovara sa njima. Čeka ih pravo mučenje.

DEVICA

Imate dojam da se nalazite ispred drugih i samopouzdano odbacujete različite primjedbe koje nisu po vašoj volji.

Prekomjerno inzistiranje na osobnim interesima privlači pažnju okoline i stvara dodatne probleme u poslovnoj suradnji. Potrebne su vam pouzdane informacije i posredovanje nekoga kao dodatna garancija da biste ostvarili svoje poslovne vizije.

Nema potrebe vjerovati u sreću koja dolazi iznenada ili bez odobravanja vaše obitelji.

Emotivni zanos ponekad treba “kontrolirati”, obratite pažnju na nečije komentare. Skloni ste čestim promjenama raspoloženja.

Pretjerujete u svojim emotivnim potrebama i često vrlo subjektivno ocjenjujete partnerovo ponašanje.

JARAC

Suviše ste ponosni da progovorite o određenim problemima koji vas sputavaju i na takav način nepotrebno otežavate svoj poslovni ili društveni položaj.

Ako vam je stalo da očuvate dobre poslovne veze i ugled, prihvatite mogućnost sporazumnog dogovora. Postoje utvrđena pravila koja morate poštovati u poslovnoj suradnji, postupite prema svojoj savjesti.

U ljubavnoj perspektivi, nema potrebe zavaravati se velikim iluzijama i nečijim obećanjima. Kao i do sada, sigurno je samo ono što čvrsto “držite u svojim rukama”.

Emotivno se rasplinjavate ili previše maštate o osobi koja vam je “nedostupna”. Smirite svoje strasti i prihvatite realnu sliku u ljubavnom odnosu, piše Naj Žena.

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button