Lifestyle

Nedeljni horoskop od 27. novembra do 3. decembra 2023.

Sve u svemu, horoskop za period od 27. novembra do 3. decembra 2023. može nekim znakovima doneti pomirenje sa prošlim ljubavima, dok će većini biti izazovan u različitim životnim aspektima.

OVAN

Posao: Nemarno pristupate vlastitoj karijeri zbog fokusa na partnerovoj, no sada je vrijeme da to promijenite. Ne možete samo pasivno sjediti, vrijeme je za akciju.

Ljubav: Vaš partner vas duboko razumije i pružit će vam podršku u bilo kojoj odluci koju donesete.

Zdravlje: Osjećate se dobro.

BIK

Posao: Opuštanje je ključno ove nedelje, dok rad možda nije na vrhu vaše liste prioriteta. Ipak, budite oprezni jer postoji mogućnost da vas neko pogrešno optuži za lenjost.

Ljubav: Na ljubavnom polju trenutno nema izuzetno zanimljivih događanja, ali preporučuje se da se više družite i aktivno učestvujete u društvenim aktivnostima.

Zdravlje: Osećate se dobro.

BLIZANCI

Posao: S novim poslom dolaze i nove odgovornosti i izazovi. Ova nedelja predstavlja prilagođavanje novim okolnostima, što vam možda nije najlakše, ali se trudite da to ne pokažete.

Ljubav: Iako postoji mala razdvojenost od osobe koja vam se sviđa, ljubav cveta i tokom ove nedelje.

Zdravlje: Preporučuje se više vježbanja kako biste očuvali svoje zdravlje.

RAK

Posao: Prilagodili ste svoju prirodu kako biste se uklopili u kolektiv. Ne želite tolerirati ogovaranja, ali trenutno vam je mirna atmosfera prioritet.

Ljubav: I dalje se povremeno povlačite i to radite vješto, ali ponekad razmišljate do koje granice to može ići.

Zdravlje: Preporučuje se više šetnje kako biste očuvali svoje zdravlje.

LAV

Posao: Osećate nedostatak izazova koje ste ranije imali. Vaša takmičarska priroda i želja za napretkom ne mogu se potisnuti, ali trenutno ih teško možete ostvariti.

Ljubav: Uživate u odnosu sa svojim partnerom. Ljubomora predstavlja izazov, ali imate sposobnost da je prevaziđete.

Zdravlje: Osećate se dobro.

DEVICA

Posao: Želite savršen posao, a savršenstvo ne postoji. Iako vaš znak uvek teži nekom savršenstvu, ovoga puta greši, jer će propustiti pružene prilike.

Ljubav: U ljubavi vam dobro ide ove nedelje. Prijaće vam zajedničke aktivnosti i one vaše male sitnice koje život znače.

Zdravlje: Smanjite obroke.

VAGA

Posao: Vaša neodlučnost vas koči, jer imate opasne planove za privatan biznis, a stojite u mestu. Odlučite se već jednom, posao ne sme da trpi. Ko ne rizikuje taj ne dobija.

Ljubav: U vaš život ulazi jedna osoba koja će vas zaintrigirati i probuditi vam veru u ljubav.

Zdravlje: Dobro se osećate.

ŠKORPIJA

Posao: Niste skloni odbijanju poslova, ali to može imati svoje posledice. Osećate pritisak nedostatka novca, a možda zanemarujete važnost slobodnog vremena i uživanja u životu.

Ljubav: Iako ste već neko vreme sami, ne osećate se usamljeno. Uživate u zabavi, ali zbog poslovnih obaveza imate manje vremena za to.

Zdravlje: Preporučuje se više vremena na svežem zraku kako biste očuvali svoje zdravlje.

STRELAC

Posao: Imate situaciju na poslu gdje vam neko ide na živce, a zbog svoje prirode teško mu opraštate. Nerešeni konflikti mogu negativno uticati na radni kolektiv.

Ljubav: Nailazi velika promjena na ljubavnom planu, koja će imati značajan uticaj na mnoge aspekte vašeg života.

Zdravlje: Osjećate se dobro.

JARAC

Posao: Finasijska situacija je malo lošija nego što ste se nadali. Daćete sve od sebe da ponovo uložite i vreme i novac kako biste povratili stari saj.

Ljubav: Partner vam pruža razumevanje baš sada kada vam je ono najpotrebnije da ne biste previše razmišljali o poslu.

Zdravlje: Nesanica.

VODOLIJA

Posao: Vaša snaga dolazi do izražaja ove sedmice. Kao predvodnik na poslovnom planu imaćete ni malo lak zadatak. Velika odgovornost dolazi iz ove pozicije.

Ljubav: Vaša veza ima male ocilacije i nesuglasice, ali sve se to brzo rešava već krajem nedelje i to razgovorom.

Zdravlje: Osećate umor.

RIBE

Posao: Dugo niste osjetili ovakav pritisak na poslu, i izgleda da se od vas očekuje više nego obično. Budite strpljivi, jer će se vaš trud isplatiti, pružajući vam priliku da konačno privučete pažnju na sebe.

Ljubav: Vaša ljubavna sfera cveta, čak i bolje nego što ste očekivali. Međutim, još uvijek zadržavate svoje emocije kao tajnu.

Zdravlje: Ove sedmice osjećate se dobro.

Izvor: luftika.rs

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button