Zanimljivosti

Šta Muškarci Zaista Cene u Pogledu Ženske Ljepote: Ono Što Vole i Ono Što Ne Vole…

Muškarcima nisu privlačne isforsirane emocije niti prikrivanje osobina koje žene poseduju. Međutim, pored toga, postoje i druge stvari koje ne vole.

Prva stvar koju muškarci ne vole, prema mnogim istraživanjima, jesu izjave poput “Svi ste isti”. Nisu svi isti, i veće su šanse da mnoge žene biraju neodgovarajuće partnere, zbog čega bivaju iznova i iznova povređene.

Osim toga, muškarci zaista ne vole kada žena previše postavlja pitanja poput: “Gde si?”, “S kim si?”, “Šta radiš?”, “Kako?”, “Gde?”, “Kuda?” ili “Kada ćeš se vratiti?”. Neke žene se stvarno mogu pretvoriti u detektive. Ono što muškarci vole jesu sigurne žene koje znaju šta nude i nemaju problema sa poverenjem.

Oni vole žene koje su stabilne, koje shvataju da nisu svi muškarci isti i koje su spremne boriti se za najbolje za sebe. Još jedna zanimljiva stvar je vezana za plavuše koje ne vole biti plavuše. Iako je često čujemo da muškarci više privlače plavuše, to ne znači da se svaka žena mora ofarbati u tu boju, čak i ako je ne voli, ne sviđa joj se ili šteti njenom stanju kose.

Muškarci ne vole očajničke poteze žene da privuče pažnju, pa čak i plava kosa neće pomoći u takvim situacijama. Važno je da budete onakve kakve želite biti, a ne kako očekujete da će muškarci preferirati.

Muškarci takođe ne vole kada žene traže od njih da gledaju njanjav, romantičan i monoton film. Oni u tome jednostavno ne uživaju i ne biste ih trebali tjerati na to. Nađite neki neutralan žanr u kojem ćete oboje uživati. Sada kada znate šta je to što ih nervira, vrijeme je da promijenite svoj stav.

Izvor:oult24.infp

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button