Zanimljivosti

MUŠKI POGLED NA PRIVLAČNOST: 5 Osobina koje Muškarci Smatraju Magnetno Privlačnim kod Žena…

Možda se pitate šta muškarci zaista traže i šta je to što čini neke žene izuzetno neodoljivim? Postoje određene karakteristike snažnih žena koje muškarci jednostavno ne mogu da odole, a ove osobine nemaju veze s oblačenjem, frizurom ili šminkom. Evo 5 stvari koje muškarci smatraju neodoljivim, prema pisanju sajta herway.net.

Mlado srce

Jedna od neodoljivih osobina koja privlači muškarce je mladost ali ne, ona po godinama već mlado srce i radoznali um. Ovo nema opet nikakve veze sa izgledom, telom i borama. Žene koje su neodoljive muškarcima uvek imaju taj razigrani duh i mladalački um koji neprestano traži nove izazove.

Ranjivost

Muškarci često smatraju da je ovaj kvalitet primamljiv jer žele ženu koja se ne plaši da bude svoja. Naravno, postoje neka ograničenja za ovo pravilo. Ranjivost ne šalje poruku: “Za sve u životu se oslanjam na tebe,” već “Otvorena sam, znam svoje tačke bola i sa njima mogu da izađem na kraj.”

Duhovitost

Duhovitost je izuzetan alat za ostavljanje pozitivnog prvog utiska. Smisao za humor može učiniti svako druženje laganijim, a čak i u izazovnim situacijama, muškarac ceni ženu s dobrim smislom za humor, znajući da će ona lakše prevazići izazove. Važno je napomenuti da, ako muškarcu smisao za humor predstavlja privlačnu osobinu kod žene, isto važi i obrnuto.

Samopouzdanje

Žena koja ima ljubav i poštovanje prema sebi postavlja visoke standarde i očekuje najbolje. Ovo je izuzetno stimulativno za mnoge muškarce, te osećaju inspiraciju da dostignu te standarde. Živeti svoj najbolji život znači voleti sebe i svoj život nezavisno od prisustva muškarca. Ova osobina čini žene još privlačnijim u očima muškaraca. Pozitivna energija koju emitujete motivisaće muškarce oko vas da postanu bolji.

Iskažite svoje interesovanje

Kada razgovaramo o osobinama koje muškarci cene, jedna od ključnih stvari je pokazivanje suprotnom polu da vam je stalo. To može biti izražavanje sitnih znakova naklonosti koje vam prijaju, a slobodno budite jasni i precizni. Direktnost i otvorenost mogu biti izuzetno privlačne.

Izvor: Sensa

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button