Lifestyle

ASTRO PETAK: Škorpije nervirate se i izazivate nervozu kod drugih, Ovnovi u odnosu sa emotivnim partnerom ističe se ljubomora …..

Evo kakva astrološka predviđanja čekaju vas na kraju radne nedelje!

OVAN

Nekoliko situacija na poslu predstavljaće izazov i zahtevaće pažnju. Ako radite sa novcem, budite oprezni, jer su mogući gubici. U odnosu sa emotivnim partnerom, ističe se ljubomora i međusobno optuživanje. Trudite se održati kontrolu nad situacijom.

BIK

Pred vama je dan sa obiljem obaveza, iako imate dovoljno energije, pokušajte ne preterivati. Želja da se dokažete pred određenim osobama može vas dodatno motivisati, ali budite oprezni da se ne forsirate. Brzina može dovesti do grešaka, stoga budite pažljivi. Jedna osoba vam posebno privlači pažnju.

BLIZANCI

Vaša nepažnja ili nedovoljna koncentracija danas može rezultirati greškom ili materijalnim gubicima. Takođe, moguće su napetosti u poslovnim odnosima. Rasprave i nesuglasice mogu se pojaviti i u odnosu sa voljenom osobom. Oboje pokazujete previše tvrdoglavosti.

RAK

Danas će biti potrebno da se posvetite poslovnim obavezama ili problemima koje ste možda izbegavali. Svesni ste da su pred vama izazovni trenuci. Ponašanje voljene osobe vam smeta, ali možda niste sigurni kako joj skrenuti pažnju na to.

LAV

Gužva, tenzije, brzina – pokušavate završiti poslove na vreme, ali vas ometaju osobe oko vas. Njihovo prisustvo i upadi vam smetaju. Pokušajte se fokusirati i sačuvati mir. U odnosu sa voljenom osobom, ponavljaju se neki problemi iz prethodnih dana.

DEVICA

Danas se situacije u poslovnom segmentu odvijaju van vaše kontrole. Moguće su blokade i čekanje, ili situacije koje se odvijaju brže nego što možete pratiti. Nervozni ste tokom susreta sa emotivnim partnerom.

VAGA

U poslovnom sektoru osećate naglašenu nervozu i pritisak, te teško podnosite okolnosti i ljude s kojima dolazite u kontakt. Iako se trudite da se uklopite, to je danas teško izvodivo. Moguće su prepirke u odnosu sa emotivnim partnerom, uz međusobno optuživanje.

ŠKORPIJA

Nervirate se i izazivate nervozu kod drugih. Dogovaranje sa saradnicima teško ide, a papirologija može praviti probleme. Informacije koje dobijate od voljene osobe samo dodatno komplikuju ovaj naporan dan.

STRELAC

Opterećeni ste dešavanjima koja utiču na koncentraciju i odvlače pažnju. Uznemireni ste postupcima kolega ili poslovnih saradnika. Vaši planovi trenutno deluju neostvarivo. Reči voljene osobe vas opterećuju i teraju da razmišljate o tome šta nije u redu.

JARAC

Sitne provokacije tokom celog dana od kolege će vas nervirati, ali ne želite da mu pružite zadovoljstvo da otvoreno pokažete da vas je izbacio iz takta. Na sve ovo, emotivni partner ili simpatija danas neće imati vremena za vas. Povremeno se osećate prilično neraspoloženo.

VODOLIJA

Danas morate obaviti bitan dogovor, ali osećate da se niste dovoljno pripremili za to. Pokušavaćete odložiti, ali bih vam savetovala da stisnete zube i svakako odete, jer je pitanje kada će se ponovno ukazati ova prilika. Nervoza i napetost u emotivnim odnosima su prisutne.

RIBE

Imate osećaj da ste na izmaku snaga, ali važan poslovni projekat je već pri kraju. Ostalo je još da se odrade papirološki detalji, pa ćete svu pažnju posvetiti ovom segmentu. Emotivni partner vam kvari planove svojim promenama u poslednjem trenutku, što vas izuzetno nervira.

Izvor:prva.rs

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button