Lifestyle

ASTRO SUBOTA: Bikovi moguća je napetost u odnosu sa voljenom osobom, Lavovi tenzije su naglašene u odnosu s ljudima s kojima dolazite u kontakt…

Evo šta astrološki znaci mogu očekivati prvog dana vikenda!

OVAN

Prisutna je nervoza i napetost, stoga budite pažljivi u komunikaciji tokom dana. Ako ste vozač, preporučujemo oprez u saobraćaju, jer trenutno možete biti dekoncentrisani, a istovremeno žurite. Iskoristite današnji dan za blagu rekreaciju ili šetnju van grada.

BIK

Očekuju vas velike poslovne obaveze koje trebate završiti tokom dana, a nemate dovoljno vremena niti podršku i pomoć od drugih. Štaviše, osobe s kojima dolazite u kontakt sada vam samo mogu izazivati nervozu i dodatno vas dekoncentrisati. Takođe, moguća je napetost u odnosu sa voljenom osobom.

BLIZANCI

Umor od dešavanja tokom prethodne nedelje je stigao do vas. Ako je za neki posao potrebna velika koncentracija ili preciznost, pitanje je možete li to odraditi kako treba. Greške su moguće. Razmislite o tome da danas odvojite više vremena za odmor i opuštanje.

RAK

Naići ćete na komplikacije u planovima vezanim za poslovne obaveze i projekte. Morat ćete ih promeniti u hodu, što će biti prilično izazovno u datim okolnostima. Neki kompromisi vam možda neće prijati. Susret sa emotivnim partnerom može biti buran, ali pokušajte to okrenuti u strastvenu situaciju.

LAV

Trudite se da budete tolerantni u jednom dogovoru, ali vas ponašanje druge strane izaziva frustracije. Tenzije su naglašene u odnosu s ljudima s kojima dolazite u kontakt, što će se odraziti i na vaše emotivne relacije. Važno je pronaći kompromis kako biste izbegli dodatne konflikte.

DEVICA

Neki stvari više niste spremni tolerisati, te ćete postaviti jasne granice u odnosu s poslovnim saradnikom. Nažalost, druga strana možda neće biti otvorena za vaše argumente, što može dovesti do potencijalne rasprave. Pokušajte ispraviti neke loše situacije u odnosu s voljenom osobom.

VAGA

Današnji tempo posla vam ne odgovara. S jedne strane statičnost, a s druge gomila obaveza iz koje ne možete izvući. Teško se uklopljavate, iako ćete se istinski truditi da završite neke stvari na vreme. Neraspoloženje prenosi se na odnos s voljenom osobom.

ŠKORPIJA

Teško vam je danas usredsrediti se na obaveze. Osećate potrebu za promenama i ne želite se baviti ustaljenim aktivnostima. Pokušaćete brzo završiti ono što imate i povući se. Potreban vam je kontakt s osobom s kojom ste jako bliski.

STRELAC

Nervoza se oseća u partnerskim i saradničkim odnosima. Previše se opterećujete situacijama koje je moguće rešiti, ali će biti potrebno više takta i razumevanja sa obe strane. Može doći do neslaganja s emotivnim partnerom, a ostvarivanje željenog susreta može biti teško.

JARAC

Nerazumevanje dominira u dogovorima s poslovnim partnerima i saradnicima. Potrudite se da uradite sve što je do vas, ali budite svesni da može doći do problema. Dobar dan za susrete s prijateljima ili ljudima koje odavno niste videli.

VODOLIJA

Potrudite se održati dobru komunikaciju s autoritetima i nadređenima danas. Na neke stvari sada ne možete uticati, zato pokušajte prilagoditi se trenutnim okolnostima. Emotivni partner uspeva vas opustiti i oraspoložiti, pa mu posvetite više pažnje.

RIBE

Danas je neophodno napraviti ustupke u poslovnim dogovorima, jer na drugi način možda nećete doći do rešenja. Iako vam neke situacije nisu prijatne, morate se prilagoditi. U porodičnim i emotivnim relacijama danas je naglašena napetost.

Izvor:luftika.rs

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button