Zanimljivosti

Muškarac dokazuje ljubav djelima, ne riječima: 5 znakova koji otkrivaju iskrenu predanost prema vama…

Nisu svi vješti u izražavanju ljubavi, niti su svi sposobni precizno opisati svoja osjećanja. Ipak, određene nijanse u ponašanju otkrivaju kada je neki muškarac zaljubljen.

Ovo su pokazatelji iskrene ljubavi muškarca prema vama, bez ikakvog pretvaranja: Prati vas do kafića, dolazi po vas na poslu, vodi vas u grad – jednostavno, želi biti s vama u svakom trenutku kad god to može. Spreman je prirediti vam večeru ili neko drugo ugodno iznenađenje.

Kada očekuje vaš dolazak, želi vam jasno dati do znanja koliko mu nedostajete, te se trudi učiniti vam situaciju što ugodnijom. No, to nije sve – želi vam pružiti lijepe trenutke u kojima oboje možete uživati. Ako zna da ste imali težak dan, potruditi će se da vam priredi večeru ili donese cvijeće samo kako bi vam uljepšao trenutak.

On će se javiti, čak i ako nema vremena. Vi dobro znate da on ima puno posla i obaveza, ali i pored toga, nađe vremena da odgovori na vašu poruku. On ima svoje prioritete i vi ste jedan od njih. Kada se sretnete, on vas dugo i intenzivno drži u zagrljaju kako bi uživao u trenutku kada je ponovo sa vama – to je dokaz ljubavi.

Možda neće moći da izgovori reči „ Nedostajao si mi “, ali njegovi zagrljaji i poljupci će to reći umesto njega. Nema ničeg ljepšeg za njega od vašeg zagrljaja i prisustva. On će vam pomoći sa vašim zadacima. Ako imate neke obaveze koje ne možete odgoditi, on vam je spreman pomoći oko njih.

Nije važno samo to da će biti uz vas bez obzira na to što radite, već želi da što prije završite obaveze kako biste proveli više vremena zajedno. Ovaj gest istovremeno predstavlja dokaz njegove ozbiljnosti prema vama, jer ne bi žrtvovao svoje vrijeme za stvari koje mu nisu bitne.

Izvor: pult24.info

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button