Lifestyle

ASTRO PONEDELJAK: Vodolije danas vam se mnoge stvari čine povoljnim i lakšim nego obično, Lavovi ako imate tajne od partnera, budite oprezni jer bi mogle isplivati na površinu danas….

Evo kakva očekivanja nosi prvi dan u pretposlednjoj nedelji decembra za svaki horoskopski znak!

OVAN

Danas ćete osetiti pozitivnu energiju koja će vas podržati, ali se ne mora odraziti na poslovne rezultate. Moguće su odgode ili nepoštovanje dogovora, stoga budite oprezni u komunikaciji s partnerima. Nervoza može lako isplivati u kontaktu s voljenom osobom.

BIK

Budite pažljivi s finansijama danas, jer su mogući povećani troškovi ili gubici. Dogovori na početku dana možda neće ići kako ste planirali, ali se kasnije može pronaći rešenje. Izbegavajte postavljanje nerealnih očekivanja prema voljenoj osobi kako biste izbegli eventualno razočaranje.

BLIZANCI

Danas donosi neorganizovanost, greške, kašnjenja i nesporazume u komunikaciji sa saradnicima. Pokušajte ne žuriti u obavljanju zadatka. Bez obzira na razlog, možete izazvati sumnje kod voljene osobe, pa pripazite na svoje postupke i reči.

RAK

Iako možda nemate realne razloge za zabrinutost, osećate neku vrstu strepnje. Moguće je da se otvara poslovna prilika, ali strahujete da biste je mogli izgubiti u poslednjem trenutku. Danas nosite jake emocije, ali možda teško izražavate svoja osećanja prema važnoj osobi.

LAV

Poslovni segment donosi dosta nervoze, verovatno zbog preopterećenosti obavezama koje vas vuče na različite strane. Ako imate tajne od partnera, budite oprezni jer bi mogle isplivati na površinu danas.

DEVICA

Tokom ovog dana, vi ste fokusirani, precizni i posvećeni svom radu, dok su svi oko vas možda dezorijentisani. Moguće je da će vas mnogi tražiti za pomoć. Pripazite na izbor reči, jer možda nećete moći pravilno izraziti svoje emocije prema voljenoj osobi.

VAGA

Moguće je da ste preuzeli previše obaveza, stoga nemojte se iznenaditi ako u prvoj polovini dana ne možete završiti zadatke na vreme ili ako pravite nekoliko grešaka. Vaša emocionalna strana je naglašena, posebno ako ste nedavno ušli u vezu ili ste u fazi upoznavanja.

ŠKORPIJA

Dobar je dan za uspešne dogovore, visoku aktivnost i postizanje rezultata s kojima ćete biti zadovoljni. Finansijski segment može biti nestabilan, pa pripazite kako upravljate novcem. Strasti su naglašene, pa je dan pogodan za uživanje s voljenom osobom.

STRELAC

Iako vam mnogo ide na ruku, ne opuštajte se previše i ne očekujte da će vam sve doći lako. Nemojte biti u stavu “lako ćemo” jer biste mogli propustiti prilike i kasnije žaliti. Što se tiče emotivnih igara, dan je povoljan za uživanje u ljubavi.

JARAC

Ne dozvolite da vas drugi, situacije ili sopstvena neorganizovanost ometaju u obavezama koje imate. Fokusirajte se na ono što trebate obaviti. Dan je povoljan za emotivne trenutke i romantiku, ali nije idealan za čuvanje tajni, bilo partnerovih bilo vaših.

VODOLIJA

Danas vam se mnoge stvari čine povoljnim i lakšim nego obično, stoga je pred vama verovatno lep dan s poslovnim i emotivnim mogućnostima. Jedino gde možete naići na izazove su finansije, jer ste skloni trošenju bez prevelikog razmišljanja o budžetu.

RIBE

Osećate se podeljeni između onoga što želite i onoga što morate uraditi. Prvi deo dana može zauzeti deo vremena koji ste planirali za poslovne obaveze. Važno je imati podršku partnera, posebno danas.

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button