Menu Close

Tajne ljepote u svakoj dobi: Otkrivanje mladalačkog sjaja 70-godišnje manekenke …

Život do 45. godine može se usporediti s vožnjom bicikla po ravnoj cesti.

Pedalirate i lako napredujete. Ako se zaustavite, ništa se neće promijeniti. Nakon 45. godine, put postaje uzbrdo, okretanje pedala postaje teže, i ako prestanete, neizbježno je da ćete izgubiti ravnotežu i krenuti unatrag. Ove riječi jasno prikazuju život mnogih žena.

Neki nastavljaju aktivno živjeti i s 70 godina, dok drugi osjećaju starost već s 50. Primjer 71-godišnje manekenke Olge Shatyko pokazuje kako žena može izgledati u sedmoj deceniji. U svojim godinama, Olga se osjeća kao da ima 35.

Još u ranoj mladosti, Olga je shvatila važnost brige o sebi i svom izgledu kako bi osigurala dostojanstvenu i srećnu starost. Svako jutro posvećuje vrijeme vježbanju, redovito šeta i pažljivo bira svoju prehranu. Izbjegava grickalice i kruh te se usredotočuje na konzumiranje svježeg voća i povrća.

Olga naglašava kako nema problema s penjanjem stepenicama i čak može potrčati za autobusom ako je potrebno. Svoje životne navike promovira kao investiciju u vlastito zdravlje i izgled, tvrdeći da je važno početi brinuti o sebi još u mladosti. Do svoje 60. godine, Olga se posvetila brizi o majci, a tek tada shvatila je koliko je život kratak. Odlučila je uživati u svakom danu života.

Olga je prestala brinuti zbog sitnica i počela gledati sve s pozitivne strane. U 69. godini postala je model i bloger, a prije toga je bila doktorica i vanredna profesorica. Sve je počelo njezinim sudjelovanjem u projektu Real Age, u kojem su sudjelovali ljudi stariji od 60 godina.

Nakon što je Olga stala pred govornicu, mnogi novinari i fotografi odmah su pokazali interes. Uskoro su uslijedila snimanja za modne časopise i suradnja s mnogim brendovima. Tako je, u dobi od 70 godina, Olga postala blogerica, model i poslovna žena.

Umjesto da juri za mladošću, Olga je prihvatila sebe i godine u kojima se nalazi. Zadržala je mladalačke navike, odijeva se moderno, koristi suvremenu kozmetiku i stalno komunicira s novim ljudima.

Izvor:infopult.info

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *