Zanimljivosti

Perspektiva jedne žene: Za snažnu i dominatnu ženu potreban je jednako jak muškarac, a ne slabić…

Jaka i nezavisna žena bit će iskrena i otvorena prema svom partneru u vezi s vlastitim potrebama. Takve žene su hrabre i bez straha koračaju kroz život.

Kada jake žene vole, čine to s cijelim svojim srcem i predaju se potpuno. Precizno znaju što žele od života i kakvog partnera žele uz sebe. Neće trošiti svoje dragocjeno vrijeme na nekoga tko to ne zaslužuje. Uvijek će težiti postupanju ispravno, ali isto tako biti spremne na kompromise kad je to nužno.

Ove žene su sigurne u sebe, čvrsto stoje na vlastitim nogama i ne ovise o muškarcu da bi se osjećale potpunima i ispunjenima. Nisu sve veze sposobne zadovoljiti njihova očekivanja, jer jaka žena neće biti s bilo kime samo kako bi izbjegla samoću.

Uvijek će radije birati samoću nego vezu sa nekim ko joj ne odgovara. Njoj je potreban muškarac koji će je poštovati i koji će znati preuzeti vodstvo kada to bude potrebno. Njoj nije potreban slabić, već muškarac koji će imati smjeslosti da se zauzme za nju i da je zaštiti kada joj to bude potrebno.

Jake žene mogu biti jako strpljive, ali neće tolerisati plitka osjećanja. Ona će braniti svoje interese i svoje stavove. Nikada se neće složiti sa nečim šta joj ne odgovara niti će odustati od svojih principa. Kada pogriješi uvijek će priznati svoju grešku i nikada neće ništa skrivati od svog partnera.

Njezin partner mora zadovoljavati određene standarde i očekivanja, jer ona nikada neće prihvatiti manje nego što zaslužuje. Ona je spremna boriti se za ljubav svog partnera, ali isto tako očekuje od njega da čini isto. U prisustvu jake žene, muškarac će morati uložiti trud i pokazati koliko mu je stalo do nje. Ako želi biti blizak s takvom ženom, morat će ozbiljno raditi na sebi kako bi bio njezin ravnopravan partner.

Izvor:infopult.info

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button