Menu Close

2024. donosi Ljubavne Izazove i Prilike za Bikove, Vage i Škorpije…

Ova tri horoskopska znaka ne trebaju brinuti, barem kada je ljubav u pitanju. Prema tvrdnjama astrologa, sudbinski susret ih očekuje na početku 2024. godine, kada će Amorova strela pravo pogađati njihova srca.

Bik

Bikovi su dugo osećali unutrašnju prazninu i usamljenost. Iako ste po prirodi optimistični, već ste počeli da sumnjate da li će se sjajna ljubav pojaviti. Ipak, početak zime vam donosi sudbonosna poznanstva i romantične prilike. Mogu se pojaviti ljudi koji obraćaju pažnju na vas i žele da vam se približe, piše Naj Žena.

Neki će shvatiti da je njihova srodna duša možda već blizu. Moguće je da ćete u nekim poznatim očima osetiti ljubav.

Veze koje su nastale ove zime obećavaju da će postati srećne i obećavajuće. Dopustite sebi da se zaljubite, prepustite se tom divnom talasu osećanja maksimalno.

Vaga

Vage zimi očekuju grandiozne promene. Došlo je vreme za emocionalno zbližavanje i radosna poznanstva. Vage su ispunjene pozitivnom energijom kada dobijaju komplimente i znakove pažnje, a tokom zime će to definitivno osetiti.

Neki događaji će vas primorati da ozbiljno preispitate svoje stavove i uverenja o ljudima i situacijama koje su vam važne.

Na horizontu vaše sudbine pojaviće se osoba koja vam može radikalno promeniti život. Puno energije ulažete u odnose i veze, kako na prijateljskom i porodičnom nivou, tako i u ljubavi. Ako ste već u vezi, onda će u bliskoj budućnosti oni preći na ozbiljniji nivo. Zima prekida dosadnu monotoniju i donosi vam radosne promene i lepe vesti.

Ako ste već u vezi, onda će u bliskoj budućnosti oni preći na ozbiljniji nivo. Moguć je brak ili veridba. Porodična Vaga može saznati vesti o dopuni porodice.

Zimski meseci doneće vam vrtoglave promene u životu. Proći će dosadna monotonija koja je u vas usadila melanholiju i malodušnost, pa vam neće biti dosadno. Budite spremni na promene i ne dozvolite da vas sumnja kontroliše.

Škorpija

Škorpija koja je dugo sama može očekivati sudbonosan sastanak. Susret koji se može dogoditi neočekivano i brzo može prerasti u nešto predivno.

Nemojte se držati prošlosti, tada možete propustiti priliku da izgradite srećnu vezu. Očekuje vas obilje prijatnih emocija, romantičnih sastanaka, novih iskustava.

Ne pokušavajte da udovoljite drugima, sa partnerom gradite odnos kako ste zajedno isplanirali. Ne plašite se da pogrešite i verujete u ljubav. Stvorite srećnu i harmoničnu vezu kakvu zaslužujete.

Izvor:luftika.rs

Vezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *