Menu Close

ASTRO SUBOTA: Device kolega vam nudi pomoć oko neobavljenog posla. Ovnovi danas, posvetite vreme sebi i prijateljima, odlična je prilika za druženje i aktivnosti…

Otkrijte što zvijezde poručuju za ovu subotu!

OVAN

Ne uzrujavajte se zbog sitnica i ne kvarite sjajan dan koji vas čeka. Izašli ste iz naporne nedelje i zaista možete biti zadovoljni postignutim. Danas, posvetite vreme sebi i prijateljima, odlična je prilika za druženje i aktivnosti.

BIK

Ako ste mislili da se danas odmarate, zaboravite te planove. Pred vama je žurba, ništa loše se neće desiti, ali ćete se osećati iscrpljeni. Malo vremena za voljenu osobu.

BLIZANCI

Sigurni ste da bi danas trebalo da završite posao. Ali, niste u raspoloženju i verovatno ćete to odložiti. Zašto ne biste odvojili vreme za ljubav i voljenu osobu?

RAK

Možda niste spremni za poslovne razgovore, ali danas je dobar trenutak da postavite važna pitanja. Lako ćete doći do dogovora. U ljubavi, neobičan dan i moguće je novo poznanstvo.

LAV

Informacije od saradnika vas raspoložuju. Zakočene situacije mogu sada da krenu u napredak. Bićete žurbi, ali stižete sve. Može doći i do kratke komunikacije sa simpatijom.

DEVICA

Iznenada, kolega vam nudi pomoć oko neobavljenog posla. Iako to ne priznajete, olakšalo vam je. Sad lako možete da otvorite komunikaciju sa osobom koja vam je zanimljiva.

VAGA

Verovatno imate obaveza kojima biste morali da se posvetite. Takođe, danas imate pametnija posla i nije vam ni do kakvog rada. Trenutno dajete prioritet prijateljima i kontaktu sa voljenom osobom. A što se posla tiče, važi krilatica – Ono što možeš uraditi danas, ipak ostavi za ponedeljak!

ŠKORPIJA

Privatne obaveze vam danas oduzimaju veći deo vremena, ali ćete završiti ono što ste danima unazad planirali. Zato će vam ostati premalo vremena za emotivni segment i moguće je da će se voljena osoba oneraspoložiti zbog toga. Potrudite se da barem imate dobru komunikaciju.

STRELAC

Jasno vam je da dosta toga morate da promenite u poslovnom segmentu i izabraćete ovaj dan da uvedete novitete koji mogu brzo dati rezultate. Previše se opterećujete u kontaktu sa nekim ko vam je zanimljiv – ostavili ste više nego dobar utisak!

JARAC

Danas bi bilo divno ako biste mogli da budete na šest strana odjednom. No, pošto je to nemoguće, napravite dobar plan, organizujte se i rešavajte jednu po jednu stavku. Velika žurba, ali lako možete završiti veći deo. Kontakti sa suprotnim polom vrlo su inspirativni.

VODOLIJA

One stvari koje niste završili u poslovnom segmentu – obaveze i papirologiju – vreme je da odradite. Dobro ste raspoloženi, posao ide lako i nemojte ostavljati na pola da biste se posvetili drugim stvarima – emotivni partner će vas sačekati. Drugi deo dana je rezervisan samo za njega.

RIBE

Kontakt sa nekim sa kim poslovno sarađujete se pokazuje kao vrlo zanimljiv. Sa zadovoljstvom komunicirate sa ovom osobom i ne možete da ne primetite koliko je duhovita i koliko je lako uklopiti se sa njom. Ovo mogu biti jako interesantni trenuci, pokrenite priču još više!

Izvor:prva.rs

Vezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *