Lifestyle

ASTRO UTORAK: Jarčevi realizacija nekih ideja iz prethodnog perioda danas je lakša, Škorpije imate snažnu želju za započinjanjem komunikacije s osobom koja vam se sviđa…

OVAN

Pred vama se nalazi gomila zadataka, i trudićete se da pružite svoj maksimum kako biste ih sve završili. Očekuju vas povremeni izazovi i dodatne obaveze, što će zahtevati prilagodljivost u postavljanju prioriteta. Danas je povoljan za inicijativu i komunikaciju s osobom koja vam privlači pažnju.

BIK

Danas je važan sastanak, pa ćete pažljivo razmatrati kako da se postavite kako biste izvukli maksimum iz njega. Moguće je da neki od vaših predloga neće naići na odobravanje. Emotivni segment je danas dobro postavljen, pružajući vam priliku za opuštanje s voljenom osobom.

BLIZANCI

Osećate zabrinutost zbog mogućeg odlaganja poslovnog dogovora. Preuzmite inicijativu i ne dozvolite da dođe do odlaganja, jer je to važno. Vaša komunikativnost, zabavnost i duhovitost ostavljaju snažan utisak na ljude s kojima danas stupate u kontakt.

RAK

Osećate se opuštenije i s radošću očekujete rešenje važne poslovne situacije. Očekujte vesti o finansijskom prilivu ili novčanom dobitku, možda čak i poklonu. Inicirajte razgovor s osobom koja vam je interesantna i otvorite prostor za zanimljivu komunikaciju.

LAV

Postigli ste veći deo svojih ciljeva i možete biti zadovoljni postignućima. Komunikacija s poslovnim partnerima odvija se prema planu. Vaše dobro raspoloženje ostavlja snažan utisak na sve s kojima stupate u kontakt.

DEVICA

Svesni ste da možete rešiti problem ili poslovnu situaciju, stoga ćete se maksimalno angažovati kako biste to postigli. Razgovarajte s nadređenima i pokažite inicijativu prema emotivnom partneru ili osobi s kojom želite ostvariti nešto više od običnog prijateljstva.

VAGA

Preporučljivo je da budete malo promišljeniji i pažljiviji pre nego što započnete pregovore. Ipak, snažan impuls vas gura napred, čineći vas nestrpljivim i spretnim, ali oprez je ključan. Pazite da zbog žurbe ne napravite neki propust ili grešku. Dan će biti strastven i eksplozivan u emotivnim odnosima.

ŠKORPIJA

Probleme koje ste imali možete rešiti uz podršku bliskog saradnika ili kolege. Prilike za finansijske dobitke su izuzetno velike. Imate snažnu želju za započinjanjem komunikacije s osobom koja vam se sviđa, ali nedostaje vam strpljenja za odlaganja.

STRELAC

Danas vam se pruža nova prilika da završite stvari koje su bile u zastoju u poslovnom segmentu. Stoga, posvetite se poslu i angažujte se koliko god je moguće. Neka osoba pokušava da vas zainteresuje. Uživate u njenom interesovanju, ali niste sigurni koliko ste spremni za nešto ozbiljnije.

JARAC

Realizacija nekih ideja iz prethodnog perioda danas je lakša. Vi ste u podsticajnom raspoloženju, a radna atmosfera je povoljna, što olakšava saradnju s drugima. Pozitivno raspoloženje ćete preneti i u odnos s voljenom osobom.

VODOLIJA

Sada je pravi trenutak da konkretizujete ili započnete pregovore o kojima razmišljate. Imate odličnu inicijativu, ljudi su spremni da vas saslušaju, pa je sada vreme za akciju. Komunikacija s osobom koja vam se sviđa teče glatko, a sati provedeni u razgovoru će biti ispunjeni.

RIBE

Ovo nije loš dan za ostvarivanje važnih stvari, stoga se aktivirajte jer možete postići zadovoljavajući dogovor ili osigurati finansijski dobitak. Ne propustite priliku za susret s voljenom osobom, jer vas očekuju strastveni trenuci ispunjeni ljubavlju.

Izvor:prva.rs

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button