Zanimljivosti

Važno je da budeš svoja, ljubav će doći sama – Rasvetljavanje čestih zabluda o ženskoj sreći…

Mnoge žene žive s uverenjem da će jednog dana pronaći svoju srodnu dušu koja će ih ispuniti, doneti sreću i sa kojom će deliti život do kraja dana.

No, to se ne dešava i nikada se neće desiti. Za ostvarivanje prave veze, ključno je imati realna očekivanja umesto očekivanja nezrele devojčice. Navedeni stereotipi mogu narušiti formiranje harmoničnog i iskrenog odnosa.

1.Biti autentičan je važno, a ljubav će se spontano pojaviti; Iako je biti svoj od suštinskog značaja, pre svega, morate razumeti sami sebe i definisati kakvi želite da budete. Ne možete samo čekati da vas neko primeti ako nemate ni jedan kvalitet koji bi nekome mogao biti privlačan.

Posvetite se ličnom razvoju, rastite kao osoba, i budite sigurni da će vas tada primetiti prava osoba.

2. Ne želim muškarca koga moram osvajati, za koga moram ulagati napore da bi se zaljubio u mene i koga moram nagovarati da ostane pored mene; Generalno, nije preporučljivo prisiljavati bilo koga na bilo šta.

Važno je biti osoba koja privlači i u koju se zaljubljuju, te postati neko kome muškarci žele ostati svojom slobodnom voljom. Nikoga ne možete prisiliti da ostane s vama ili da se zaljubi u vas, ali radom na sebi možete postati žena koju će svaki muškarac poželeti pored sebe.

3.Neka muškarac napravi prvi korak; Iako je lepo kada muškarac preduzme inicijativu, to ne bi uvek trebalo biti pravilo. Postoje muškarci koji nisu tako samouvereni u komunikaciji sa ženama, te im može biti teško prvi pristupiti. Zato, nemojte čekati. Ako vam se dopada neki muškarac, slobodno mu priđite, jer ukoliko čekate da on preduzme prvi korak, možda to nikada neće uraditi.

4.Važno je kako se osećam, ali i kako se oseća on; Iako je važno kako se vi osećate u vezi, ne smete zanemariti osećanja vašeg partnera. Ako budete sebični i fokusirani samo na sebe, teško ćete izgraditi srećnu i funkcionalnu vezu.

5.Ljubav se mora zaslužiti; U određenom smislu, ljubav se treba zaslužiti, ali to ne znači da se potpuno posvetite muškarcu i potčinjavate mu se u svemu. Muškarac i žena bi trebali podjednako doprinositi vezi, umesto da jedno daje manje, a drugo više. Održavanje ravnoteže je ključno, i oboje bi trebalo jednako ulagati u vezu.

Izvor:infopult.info

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button