Lifestyle

Večeras se pojavljuje opasni “hladan Mjesec”, a ova četiri znaka posebno trebaju obratiti pažnju na njegov utjecaj….

Horoskopski period slobodnog i vedrog Strelca je prošao, a sada smo u sezoni Jarca koja donosi boljitak uz jaku ambiciju i izuzetnu organizaciju. Poslušajte smernice koje vam Jarac šalje i pazite da ne skrećete suviše s vlastitih planova kako ne biste ugrozili produktivnost i izgubili kontakt s vlastitim potrebama i ciljevima.

Puni Mjesec u znaku Raka, koji se događa 26. prosinca i posljednji je u ovoj godini, smatra se hladnim. Ne samo zbog temperatura koje inače dominiraju vremenom, već i mjesečeve mijene koje se podudaraju s zimskim solsticijem.

Tijekom ovog razdoblja, nekoliko znakova Zodijaka, točnije njih četvero, teško će moći izbjeći njegov utjecaj.

Ovan

Vaša impulsivnost može negativno uticati na teško stečeni uspeh, pa pazite da ne pravite nepromišljene korake. Iako ste motivisani, budite strpljivi i kontrolišite svoje akcije. Ako planirate nove poslovne projekte, delite ih samo s pouzdanim osobama. U partnerskim odnosima, ne odlažite razgovore o važnim temama, jer bi odlaganje moglo ugroziti vezu.

Rak

Iako inače dobro usklađujete emocije s okolinom, postoje segmenti koje odlažete suočavanje. Sada je idealno vreme da se otvorite i rešite sve što vas opterećuje. Bez ranjivosti nećete moći očuvati sebe ni odnose koji su vam važni.

Vaga

Iako ste sada u harmoničnom periodu, suočavate se s obavezama koje vas pritiskaju. Pokušajte pronaći trenutke slobode i samoće kako biste se oslobodili tereta. Iako želite odmor, još trebate nastaviti s obavezama, pa si priuštite trenutke opuštanja da biste lakše podneli izazove.

Jarac

Ovo je vaša vladavina, vaš period, vaš trenutak. Ali, postaće zaista realizovani tek nakon što napravite reevaluaciju stvarnih vrednosti i faktora motivacije. To bi moglo da dovede do opterećenja, ali je nužno.

Stigli ste daleko. Odlučni ste i možete još malo istrajati kako biste doveli do kraja ono što vam je zaista bitno. Pred krajem ste ciklusa i uskoro ćete osetiti uzbuđenje koje donose nove vesti i novi sadržaji, piše Sensa.hr.

Izvor:luftika.rs

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button