Lifestyle

ASTRO SREDA: Lavovi emotivni partner vas može iznervirati ponavljanjem istih grešaka, Rakovi danas ćete dobiti ponudu koja zaslužuje vašu pažnju….

Ovnovi, preporučujem vam da budete fleksibilniji u komunikaciji; sada nije povoljan trenutak za sukobe i rasprave!

OVAN

Kako dan odmiče, suočit ćete se s većim stresom i nervozom zbog obaveza koje trebate završiti, a rokovi su kratki. Preporučujem vam da budete fleksibilniji u komunikaciji; sada nije vrijeme za sukobe i prepucavanja. U odnosu s voljenom osobom, pokušajte kontrolirati svoju impulsivnost i opustiti se.

BIK

Osjećate snažnu nervozu jer niste sigurni kako će se odvijati jedan dogovor. Nadali ste se boljim rezultatima, a razočaranje je neminovno ako se vaši snovi ne ostvare. Nervozu možete prenijeti na emotivni odnos, pa pripazite kako komunicate s partnerom i izbjegavajte pritisak da vam nešto taji.

BLIZANCI

Naglašena nervoza prisutna je i kod vas danas, iako postoji mogućnost da se situacije razviju bolje nego što očekujete. Nemojte se previše opterećivati; važno je da se potrudite i date sve od sebe. Popodne provedite s prijateljima i voljenom osobom kako biste se opustili.

RAK

Danas ćete dobiti ponudu koja zaslužuje vašu pažnju. Iako ste uzbuđeni, istovremeno osjećate zabrinutost kako ćete se nositi s novim izazovima. Nemojte biti impulsivni u komunikaciji s voljenom osobom kako biste izbjegli moguće nesuglasice.

LAV

Neki prijedlog oduševio vas je jer prepoznajete svoju ulogu u projektu. Unatoč tome, imate i svoje ideje kako ga dodatno unaprijediti. Emotivni partner vas može iznervirati ponavljanjem istih grešaka, pa pokušajte smireno razgovarati o tome.

VAGA

Neki nedoumice opterećuju vašu saradnju. Niste sigurni koliko možete uticati, ali ste svjesni da morate izmijeniti određene segmente dogovora. Imate tendenciju da partnera opterećujete svojim ličnim problemima, iako prepoznajete da i njemu svega prelazi preko glave.

ŠKORPIJA

Dan je izazovan, očekujte užurbane trenutke, nervozu i stres. Fokusiranje će biti teže, ali vodite računa da ne napravite propuste. Zadržite smirenost, jer uz hladnokrvnost možete ostvariti više od planiranog. Riješite neki problem s simpatijom ili voljenom osobom.

STRELAC

Odličan dan za financije, pa posvetite pažnju dodatnim poslovima. Zadovoljni ste postignutim dogovorom sa poslovnim saradnikom. Niste skloni mnogo razgovarati s voljenom osobom, radije biste se prepustili uživanju.

JARAC

Jasno je da imate puno posla i pritisak vremena, no također prepoznajete da vam brzina otvara prostor za greške. Organizujte se i ostanite fokusirani. Intenzivno razmišljate o jednoj osobi, s dvoumljenjem o koracima prema njoj.

VODOLIJA

Neko od kolega vam pruža priliku za otvoreno izražavanje. S povoljstvom ćete iznijeti svoje primjedbe i ukazati na greške. Opustite se malo i izbjegavajte unosenje nemira u radnu sredinu. Očekujte kvalitetan kontakt s voljenom osobom ili simpatijom.

RIBE

Iako je dan užurban, donosi dobre prilike u poslovnom segmentu. Imate mogućnosti za iznenadne prilive, ali i troškove, pa budite oprezni s novcem. Promjene raspoloženja emotivnog partnera vas zbunjuju, ali se trudite prilagoditi situaciji.

Izvor: prva.rs

DEVICA

Iako su vaše ideje odlične, važno je da ih prezentirate na pravi način kako bi ih suradnici prihvatili. Ako danas ne postignete uspjeh, ne brinite; ostavite to za drugi dan. Postoji mogućnost za novo poznanstvo koje će vas duboko dirnuti, a osoba će vam se stvarno svidjeti.

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button