Zanimljivosti

Male stvari Ukazuju na to da li Muž zaista Voli svoju Ženu, prema rečima poznatog Ruskog Psihologa…

Mnoge žene se pitaju kako se muškarac ponaša kada prestane da voli svoju ženu, a odgovor na to pitanje daje poznati ruski psiholog.

O ljubavi je napisano bezbroj knjiga, i ta pisanja ne jenjavaju ni danas, a ni ubuduće. Ipak, često se ćutke prelazi preko one druge strane medalje – ravnodušnosti. Mnogi je ne primećuju ili je mešaju sa onom lepšom sestrom.

Bolno je shvatiti da nas osoba s kojom smo dugo u vezi ili braku više ne voli. Ruska psihološkinja Ana Kirjanova je autorica brojnih radova posvećenih muško-ženskim odnosima, fokusirajući se na glavne uzroke nesrećnih veza. Ona tvrdi da postoje znakovi koji ukazuju na to da vas vaš partner više ne voli kao nekad.

Nije zaljubljen u tebe ako: ne iskazuje spontano nježnost, ne vodi razgovore o svakodnevnim stvarima, ne zove te da vidi kako si tokom radnog dana…

Nije zaljubljen u tebe ako: ne možeš računati na njegovu podršku. Kada se moraš brinuti o njemu kao da je dete od pet godina, a ne odrasli muškarac od četrdeset pet.

Nije zaljubljen u tebe ako: te vređa. Ako ne primjećuje tvoje napore i rad. Ako komentariše tvoju ishranu ili odbija jesti tvoju hranu jer nije onakva kakvu je on navikao.

Nije zaljubljen u tebe ako: se stalno meša u tvoje odluke, nameće svoje stavove kao tvoje, naziva te glupom ako izraziš svoje mišljenje ili kažeš nešto što mu se ne sviđa.

Nije zaljubljen u tebe ako: te krivi za sve. Ako ne odobrava ništa što uradiš ili kažeš.

Nije zaljubljen u tebe, jer moraš stalno moliti za svako “volim te” od njega.

Ako muž nije zaljubljen u tebe, vremenom možeš postati neprimamljiva, obeshrabrena, povučena, nesigurna – jer nedostatak ljubavi ženu čini manje sjajnom.

Izvor: stil

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button