Zanimljivosti

Vanjski izgled nije presudan – Zašto muškarci ostaju s ženama koje ispunjavaju ova 5 kvaliteta? …

Fizička privlačnost može biti značajna, ali ono što muškarci zaista cijene kod jedne žene, i što ih motivira da ostanu uz nju do kraja života, su druge kvalitete.

Nije neuobičajeno čuti o muškarcima koji ostavljaju lijepe, ljubazne, brižne i vjerne žene zbog drugih. Ali, šta to tačno privlači muškarce kod žena i motivira ih da ostanu uz njih zauvijek? Odgovor na ovo pitanje je prilično jednostavan – muškarci ne napuštaju žene koje ih intrigiraju.

Ali, kako izgleda intrigantna žena? Intrigantna žena ima svoj stav i sposobnost da raspravlja o različitim temama. Nemojte vjerovati onima koji tvrde da intrigantna žena zadržava svoje mišljenje za sebe. Žena koja je pametna i sposobna izraziti svoje mišljenje izuzetno je privlačna pripadnicima jačeg spola.

Pametna i pristojna žena zna kako impresionirati muškarca. Zanimljiva žena cijeni sebe. Ona tačno zna šta zaslužuje i pored sebe želi pristojnog muškarca koji će da je cijeni. Njoj nije potrebno da se dodatno ističe. Ona je jedinstvena osoba koja je postigla mnogo u životu.

Zanimljiva žena ima svoje interese. Ne živi isključivo od muškarca i njegovih interesa, jer ima svoje. Njoj je potreban muškarac koji će joj omogućiti da se ostvari kao osoba i zbog toga će ga poštovati. Zanimljiva žena je zahvalna na pažnji koju dobija.

Muškarci vole kada žene na njihove komplimente odgovore s osmijehom i iskrenom zahvalnošću. Time ne samo što pokazuju da prihvataju kompliment, već i da su sigurne u sebe. Intrigantna žena brine o sebi. Žene vole kada izgledaju privlačno i atraktivno, ali shvataju da fizička ljepota nije uvijek ključna.

Sposobnost da se brinete o sebi i izgledate privlačno ključna je karakteristika koju muškarci cijene kod žene. Zato volite sebe, trudite se biti bolji, i muškarci će to sigurno primijetiti.

Izvor:infopult.info

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button