Zanimljivosti

Zašto muškarci teško prebole ljubav: 7 ključnih razloga za povratak bivšim partnerkama…

Zašto se muškarci vraćaju ženama: Stručnjaci razotkrivaju ključne razloge u nastavku.

Prema jednom istraživanju, postavljeno je pitanje supružnicima kome prvo prilaze kada su tužni ili u problemu, da li supružniku ili nekome drugom. 71% muškaraca je izjavilo da bi se prvo obratili svojim ženama, dok je samo 39% žena izjavilo da bi prvo potražile podršku od svojih muževa.

Ova istraživanja sugerišu da su žene često bolji emotivni oslonac muškarcima i da oni često traže podršku u svojim suprugama. To ne znači da muškarci nemaju prijatelje ili porodicu, već ukazuje na to da su često navikli tražiti emotivnu podršku od svojih supruga. Stoga, nedostatak te emocionalne podrške često je ključni razlog zbog kojeg mnogi muškarci ponovno traže vezu sa svojim suprugama.

Ali to nije jedini razlog, evo još nekoliko zašto muškarci razmišljaju o povratku u staru vezu:

1.Shvatio je da je nesrećniji nakon raskida. Možda je razmišljao o ostvarivanju drugih želja i planova, ali nije uspeo zbog tuge koju je raskid izazvao.
Ovo je takođe jedan od najčešćih razloga za povratak u staru vezu.

2.Usamljenost. Pokušao je biti samac, ali mu se to nije svidelo.

3.Vraća se jer želi ispitati teren. Možda se plašio da vas je zauvek izgubio, pa se vraća kako bi proverio jesu li vrata još uvek otvorena.

4.Shvatio je da je napravio grešku. Bio je u pogrešnom stanju uma kada je pristao na raskid, kasnije je to prepoznao i želi se vratiti nazad.

5.Oseća da ste ga zaboravili. To je kao šesto čulo: kada započnete novi život, bivši se pojavljuju. Teško im pada kada žene nastave dalje, i žele smiriti svoj ego dokazujući da ponovo mogu biti s vama.

6.Nije bio spreman za vezu u to vreme. Možda je otišao kada je trebalo da se fokusira na karijeru i nije bio spreman za ništa ozbiljno. Sada to shvata i spreman je.

7.Plaši se novih veza. Bivša ljubav je neko ko mu je poznat i ko ga podseća na lepe stvari. Zbog toga ga straši pomisao na novu ljubav, želi se vratiti. Ne želi ponovo prolaziti kroz druge veze i tražiti ljubav. Njegov um je ispunjen uspomenama i želi sve nazad. Šta dalje činiti zavisi od…

Izvor:pult24.info

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button