Lifestyle

ASTRO PETAK: Bikovi spremni ste na svaki dogovor i kompromis, Ovnovi dan pred vama obeležen je brzinom, mnoštvom sitnih obaveza i intenzivnom komunikacijom….

Evo kakav astrološki scenario vas očekuje kako se bliži kraj radne nedelje!

OVAN

Dan pred vama obeležen je brzinom, mnoštvom sitnih obaveza i intenzivnom komunikacijom. Iako će vreme proleteti, bićete zadovoljni postignutim. Odličan trenutak za izlazak s prijateljima ili voljenom osobom, gde ćete se sjajno zabaviti i upoznati zanimljive ljude.

BIK

Unatoč mnogim obavezama koje vas očekuju, raspoloženi ste da sve završite. Osećate se lako i rasterećeno, ne želeći se opterećivati brigama. Spremni ste na svaki dogovor i kompromis, što olakšava razgovore s voljenom osobom.

BLIZANCI

Iako drugi možda insistiraju na završavanju obaveza i ispunjavanju obećanja, vi se danas više povlačite i posvećujete onome što vam je lično važno. Trenutno vas najviše zanima emotivni segment, usmeravajući svu pažnju na tu stranu.

RAK

Moguće je da vas neko od saradnika danas svojim ponašanjem izaziva, ali pokušavate rešiti situaciju na mekaniji i opušteniji način. Ovaj pristup je trenutno pravi, pa ga primenite i u emotivnim relacijama – pruža dobre mogućnosti za zadovoljstvo.

LAV

Možda niste baš raspoloženi za posao danas, ali trebali biste pronaći način da to objasnite kolegama. Duboko udahnite i pripremite se za obavljanje onoga što se od vas očekuje. Iako vam u glavi vrte se prijatelji i želja za provodom, možda i jedna osoba kojoj se unapred radujete.

DEVICA

Nadređena osoba od vas očekuje da završite obaveze, iako ste vi planirali usmeriti pažnju na potpuno druge stvari. Možda vam se ne sviđa što vam je ovo nametnuto, ali zadržaćete pridike za sebe. Očekivanja i zahtevi od voljene osobe mogu biti preveliki…

VAGA

Raspoloženje je prilično promenljivo i nestabilno. Nije preporučljivo preuzimati odgovornije obaveze, jer postoji verovatnoća da dođe do propusta. Opuštanje, izlazak sa prijateljima ili vama dragim ljudima, kao i vreme s voljenom osobom, mogu vam pružiti potrebno relaksiranje.

ŠKORPIJA

Danas je idealan dan za velike planove i duboka razmišljanja. Moguće je da očekujete neki novčani priliv, ali budite oprezni da ne potrošite više nego što ste planirali. Ostvarujete komunikaciju s osobom koja vas snažno privlači, kako fizički, tako i intelektualno.

STRELAC

Naglasićete danas da se vaši saradnici pridržavaju obaveza prema vama i nećete prihvatiti izgovore. Smatrate da druga strana nije adekvatno odgovorila na vašu korektnost, i u tome ste potpuno u pravu. Iako se planovi vas i voljene osobe ne podudaraju, vi ćete insistirati na prilagodbi.

JARAC

Ako ste se nadali oslobađanju od obaveza, shvatićete da vaše nade ne mogu biti ostvarene. Danas ćete morati ozbiljno da se angažujete kako biste završili zadatke koje ste dobili u poslednjem trenutku. Vreme za voljenu osobu biće ograničeno tokom celog dana.

VODOLIJA

Nakon što ste odlažali obaveze, sada ćete shvatiti da morate završiti sve danas, i to u trenutku kada ste već napravili planove s prijateljima ili emotivnim partnerom. Sada se snalazite kako najbolje znate i umete.

RIBE

Danas se otvaraju dobre mogućnosti za zaradu, ali to verovatno neće ići preko redovnog posla. Može se raditi o dodatnom angažmanu ili kratkotrajnom poslu koji ćete obaviti i odmah naplatiti. Ovo je trenutak da se rasteretite, posvetite sebi i ljudima koje volite.

Izvor:prva.rs

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button