Menu Close

DNEVNI HOROSKOP ZA 31. DECEMBAR 2023.

Ovo je dnevni horoskop za 31. decembar 2023. godine.

OVAN

Posao: Finansijski aspekti mogu biti izazovni, pa je preporučljivo pažljivo razmotriti svoje poteze kako biste kasnije uživali u plodovima svog truda. Ovog puta, roditelji mogu pružiti finansijsku podršku, posebno mlađim osobama.

Ljubav: Iako će vam udvarači biti na svakom koraku, odlučićete ostati sami jer se trenutno povlačite u svoj svet. Nemojte glumiti, jednostavno želite malo vremena za sebe.

Zdravlje: Relativno dobro.

BIK

Posao: Iako ste temeljito razradili plan, čini se da ćete ovaj put proći kroz izazovno iskustvo jer još uvijek niste sigurni u svoj put.

Čak i pomoć od stručnih osoba u vašem poslu možda neće biti od velike koristi, jer se od vas traži da sami prođete kroz ovo izazovno razdoblje.

Ljubav: Sudbinski događaji gotovo da oblikuju vaš ljubavni život ovaj put, jer ćete imati jedan ključni susret koji će ostati dovoljno dugo kako biste upoznali važnu osobu.

Zdravlje: Hronični bolesnici mogu imati nešto više tegoba.

BLIZANCI

Posao: Ovaj put zaboravite na poslovnu saradnju s osobama iz inostranstva. Fokusirajte se na domaću teritoriju bez rezervi.

Na domaćem terenu čeka vas dovoljno izazova koji će zahtevati vreme i posvećenost kako biste ostvarili napredak. Nemojte čekati, već aktivno tražite prilike i idite im u susret.

Ljubav: Osobe rođene u znaku Lava ili Jarca pokazat će se izuzetnim partnerima, pružajući vam priliku za sjajno zabavljanje ovaj put.

Zdravlje: Solidno.

RAK

Posao: Confrontira vas jedna situacija na poslu, pa bi bilo korisno razgovarati sa pretpostavljenim kako biste pronašli kvalitetan izlaz iz ove situacije i uneli određeni rizik u vaše poslovanje.

Krećete se novim putem, ali potrebne su vam pripreme, stoga se pobrinite da ih adekvatno obavite.

Ljubav: Jedna Škorpija će doprineti izuzetno dobrom raspoloženju, a na vama je da odlučite hoćete li se upustiti u avanturu s ovom osobom.

Zdravlje: Stomak vam je danas osjetljiviji.

LAV

Posao: Moguće je da ćete imati izuzetno dobar dan, što je važno da prepoznate. Komunikacija s jednom Vodolijom donosi izuzetno povoljne aspekte, kako u poslovanju sa strancima, tako i u domaćem okruženju. Nemojte propustiti ono što vam prirodno pripada, i ne odustajte od prilike koja vam se pruža.

Ljubav: Mala pomoć od osobe rođene u znaku Bika može vam doneti opuštanje i obnovu energije.

Zdravlje: Kosti i zubi zahtevaju dodatnu pažnju.

DEVICA

Posao: Možete računati na pomoć jedne muške osobe ovaj put i nemojte se ustručavati da takvu vrstu pomoći zatražite ovaj put.

Možda budete pravili i mali rezime u vezi planova koje bi voleli da sprovedete pa svakao to uradite jer imate izuzetno dobre aspekte na polju ciljeva.

Ljubav: Neko misli na vas i vi bi trebalo da se malo otvorite na tu kartu kako bi pustili novu osobu u svoj emotivni život kao jedno osveženje.

Zdravlje: Nemate veće probleme na polju zdravlja.

VAGA

Posao: Neprijatno iznenađenje vas neće zaobići. Ništa nije slučajno i ne možete uvek biti ušuškani u jednu priču već se od vas traži da se dobro prodrmate kako bi uhvatili kvalitetno aspekt koji vam se dešava trenutno.

Ljubav: Karmička ljubavna veza je na pomolu za one koji su slobodni. Nemate nameru da se upuštate u nešto što vam nije jasno i što ne možete da odmah imate. Od vas se očekuje malo više razboritosti a malo manje kukavičluka.

Zdravlje: Pazite se stresa.

ŠKORPIJA

Posao: Imate dovoljno sreće da završite ono što ste započeli pa samim tim radićete na sticanju novih aktivnosti u narednom periodu a naročito danas.

Budite malo više otvoreni na ovom putu ka cilju pa ubacite i ostale u ovaj projekat kako biste imali društvo i timski rad.

Ljubav: Imaćete nekoliko osoba u okruženju koje možete da pozovete na piće i druženje. Jedna od njih je pravi izbor za vas bez pogovora ali vi sami morate to da uvidite.

Zdravlje: Imate dobar imunitet.

STRELAC

Posao: Moguće je da ćete ovog puta dobiti više nego što ste planirali, stoga budite darežljivi i otvoreni u vezi s tim. Energija mora kružiti, i važno je da ne zatvorite taj krug svojim ponašanjem.

Na duže staze, očekuju vas povoljni aspekti koji se odnose na vaše finansije.

Ljubav: Neko je spreman pružiti vam mnogo pažnje, ali preuzmite inicijativu kako biste to postigli. Povećajte komunikaciju jer ćete kroz nju postići mnogo više u životu.

Zdravlje: Malo ste nervozni, pa se preporučuje da se aktivirate i vežbate malo više.

JARAC

Posao: Aspekti Saturna će vam pružiti malo više osporavanja a vi naravno ovo ne shvatate kao pretnju koliko kao pravo vreme za postavljanje čvrstog temelja za neke nove poslove a naročito za one koji nisu radno angažovani.

Ljubav: Jedna osoba može da ne ispuni obećano pa se kod vas ponavlja jedna greška od ranije koju niste uspeli da popravite. Budite mudriji u narednoj godini.

Zdravlje: Mala srčana aritmija.

VODOLIJA

Posao: Imaćete razlog da se izuzetno pozitivno dešavanje na radnom mestu pretvori u nešto više. Nove ideje i nove šanse na pomolu ovaj put pa svakako budite na nivou jer ćete uvideti da je ovo samo jedan više stepenik ka uspehu.

Nema razloga da kroz ovu priču sami prolazite jer jedna osoba je jako vezana za vas pa se ovde prepliću emocije.

Ljubav: Jedna osoba je više okrenuta prošlosti a vi ne uviđate to već se vodite drugim putem. Niste na ovom segmentu baš uspešni koliko ste svesni da možete više.

Zdravlje: Malo pripazite na moguće stomačne probleme.

RIBE

Posao: Ovde se jasno vidi ugovor kroz posao kojim ste se ranije bavili i neke stvari su se malo lošije odzrazile ranije pa niste mogli nešto više ni da očekujete.

Biće ovo dobar period kaka možete očekivati mnogo više nego inače. Jedna starija ženska osoba igra veliku ulogu u vašoj poslovnoj mogućnosti.

Ljubav: Oni koji su zauzeti imaju mnogo više šanse da se opuste uz osobu sa kojom su u vezi. Oni slobodni mogu slučajno da sretnu nekoga od ranije jer je kod vas prisutna u velikoj meri dovoljno retrogradnosti da se tako nešto i očekuje.

Zdravlje: Pazite na kosti jer su posebno osetljive u ovom periodu.

Izvor:luftika.rs

Vezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *