Lifestyle

Ljubavno Očekivanje Zime: Vodolije, Ovnovi i Ribe na Putu ka Srodnoj Duši…

Kako temperature opadaju, mnogi od nas žude za nekim s kim bi se smjestili ispod tople i udobne deke, gledajući božićne filmove na televiziji.

Neki sanjaju o tome da će ljubav njihovog života iznenada zakucati na vrata i da će zajedno provesti romantične praznične dane.

Prema ljubavnom horoskopu, pojedinci rođeni u ovim tri horoskopskim znakovima imaće priliku da pronađu veliku ljubav još ove godine.

Vodolija

U ovoj čarobnoj zimskoj sezoni, Vodolija jedva može zadržati emocije pod kontrolom. Prazničko raspoloženje je stiglo, a bajkovita svetla i miris cimeta u vazduhu teraju srce ovog znaka da brže kuca. Vodolija dobija poseban sjaj i iznenada postaje neodoljiva drugima.

Pripremite se da budete pozvani na brojne božićne proslave, a ako se pronađe grančica imele, iskoristite priliku. Možda se ispod nje krije zanimljiva osoba…

Savet: Vodolije, angažujte se sada. Ljudi žele bolje da vas upoznaju, a ne da vam nanose štetu.

Ovan
Ovan je poslednjih meseci imao malo sreće u ljubavi, možda čak nije ni tražio. Ali, zima donosi potpuno novo doba za ovaj znak – ljubavna revolucija je na pomolu.

Iznenada ćeš osetiti da u tebi nešto ključa, a poznanstvo bi moglo prerasti u nešto više ako tome dozvoliš. Sada je vreme da pokažeš svetu: “Konačno sam spremna za novu vezu.” Tada ćeš sigurno imati sreće.

Savet: Novi početak treba proslaviti na pravi način. Razmislite o organizaciji male božićne proslave u svom stanu. Pozovite simpatiju i razmazite je.

Ribe

Za Ribe je ljubavni život bio prilično buran poslednjih meseci. Možda ste čak okončali vezu ili konačno preboleli staru simpatiju. Iako mnoge Ribe žele da posvete vreme sebi, ljubav može biti odmah iza ugla.

Kada sunce pređe iz Škorpije u Strelca, Ribe će biti obasjane novom energijom i poželeće da se ponovo emotivno otvore. To će postići otvorenim razgovorima gde neće sramiti pokazivanja svoje ranjivosti, a taj hrabri korak privući će druge.

Savet: Svaki razgovor pruža šansu za ljubavnu vezu, ali ne nužno i pravu ljubav. Budite otvorenog srca, ali nemojte dozvoliti da vas povredi vaša romantična crta.

Izvor:luftika.rs

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button