Menu Close

Važno je biti svoja, ljubav će doći sama – Razbijanje čestih zabluda o ženskoj sreći …

Mnoge žene žive s uvjerenjem da će jednog dana naići na “onog pravog” koji će ih osloboditi, učiniti srećnima i s kojim će živjeti sretno do kraja života.

Ali to se ne događa i nikada neće. Da biste imali stvarnu vezu, morate imati realna očekivanja, a ne očekivanje jedne nezrele djevojčice. Svaki od stereotipa koje ćemo nabrojati u nastavku može ometati stvaranje skladnog i iskrenog odnosa.

1.Važno je biti svoja, a ljubav će doći sama; Biti svoj je jako važno, ali prvo vi sami morate shvatiti tko ste i kakvi želite biti. Ne možete samo sjediti i čekati da vas netko primijeti kada nemate ni jednu kvalitetu koja bi nekome mogla biti zanimljiva.

Radite na sebi, razvijajte se i budite sigurni da će se tada pojaviti neko tko će vas primijetiti.

2. Ne treba mi muškarac koga moram osvojiti, za koga se moram truditi da se zaljubi u mene i koga moram navesti da ostane pored mene; U principu ne treba nikoga prisiljavati ni na što.

Morate biti osoba koja osvaja i u koju se zaljubljuju, i morate biti netko pored koga muškarci žele ostati svojom voljom. Nikoga ne možete natjerati da ostane s vama ili da se zaljubi u vas, ali budete li radili na sebi, možete postati žena koju će svaki muškarac željeti pored sebe.

3.Muškarac mora učiniti prvi korak; Lijepo je kada muškarac napravi prvi korak, i to bi trebalo uvijek biti tako. Međutim, postoje muškarci koji nisu tako slobodni sa ženama pa im može biti teško napraviti prvi korak. Zato ne čekajte. Ako vam se sviđa određeni muškarac, priđite mu, jer ako čekate da on napravi prvi korak, možda to nikada nećete dočekati.

4.Najvažnije je kako se ja osjećam; Da, važno je kako se osjećate u vezi, ali ne smijete zanemariti osjećanja svog partnera. Ako budete sebični i mislite samo na sebe, možda nikada nećete biti u stanju izgraditi srećnu i funkcionalnu vezu.

5.Ljubav se mora zaraditi; Na neki način, ljubav se treba zaraditi, ali to ne znači da se u potpunosti morate posvetiti muškarcu i povlađivati mu u svemu. Muškarac i žena bi trebali jednako truditi se u vezi, umjesto da jedno daje manje, a drugo više. Ravnoteža je vrlo važna, a oboje bi trebali jednako ulagati u vezu.

Izvor:infopult.info

Vezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *